Oldal frissítése

JK BOX SP-250 / A25 / N

4,7 66 értékelés
12 490 Ft

JK BOX SP-250 / A25 / N

Ez a kiváló minőségű ékszeres doboz megbízható védelmet nyújt az ékszereid számára! A mesterséges kígyóbőr, és az elegáns fekete szín rendkívül luxus megjelenést kölcsönöz a termék számára.

Az ékszeres doboz három szintből áll össze, így elegendő helyet biztosít az összes ékszered és kiegészítőd számára. Most már megfelelően tárolhatod a gyűrűidet, a fülbevalóidat, a karkötőidet, a nyakláncaidat, és a brossaidat. Az ékszertartó belsejét puha, selymes szövet borítja. Az ezüst csattal kiegészített design magát az ékszeres dobozt isékszerré változtatja.

A mesterséges kígyóbőrből készült praktikus ékszeres doboz maximális kényelmet biztosít az ékszerek kezelése során, és még az utazásokra is egyszerűen magaddal viheted.

Ez az ékszeres doboz minden divatkiegészítőket kedvelő nőt és fiatal hölgyet lenyűgöz!

Főbb jellemzők

  • Kígyóbőr utánzat
  • Praktikus
  • Tágas
  • Elegáns fekete kivitelezés
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Szintetikus bőr

Anyag

Anyag Szintetikus bőr

Méret

Emeletek száma 3
Rekeszek száma 7

Termék típusa

Termék típusa Ékszerdoboz

Szín

Szín Fekete
Kód:  SP4647
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595594905210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15