Oldal frissítése

Jimmy Choo Flash EdP 100 ml

5 4 értékelés
19 790 Ft

Jimmy Choo Flash EdP 100 ml

A Jimmy Choo Flash Eau de Parfum sugárzó nők számára készült, akik figyelemre és csodálatra vágynak. Ez a tökéletes illat tele van ígéretekkel, és az adrenalin csábító izgalmával. Az aromát, amely egy csepp fűszerrel kevert virág- és gyümölcsárnyalataival vonja magára a figyelmet, magabiztos, modern nők számára alkották meg.

Az édes epret kiválóan egészíti ki a mandarin és a fűszeres paprika friss illata. A tubarózsa egyedi aromája kombinálódik a jázminnal és a liliom bájos akkordjaival. Az illatos koktél alapja a könnyű, fás vaníliavirág. A Jimmy Choo Flash parfüm minden modern nő egyedi kiegészítőjévé válik. Vedd körbe magad ennek a bájos parfümnek a felhőjével, és élvezd a játékos csábítást!

Összetevők:
Fej: eper, bors, mandarin
Szív: tubarózsa, jázmin, liliom
Alap: vaníliavirág, világos fák
Kiszerelés:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH319a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460048118

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20