Oldal frissítése

Jet Set J59826-022

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jet Set J59826-022

Női órák Jet Set J59826-022 elegáns karóra analóg tárcsát. A gyűjtemény ezen svéd márka szellemében könnyedség, a kreativitás, a szabadság és a szokatlan kombináció. A fiatalos design, ez az óra alkalmas a mindennapi viselet, hogy te a munkahelyen, a baráti társaság, vagy egy forgószél éjszakai élet.
Luxus női karórák Jet Set J59826-022 inspirálja minőségű design és luxus kivitelben. Órák vízhatlan 3 ATM, ami akkor bátran használja a szabadban esőben, vagy bárhol a más óra anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg.Mint egy nagyon praktikus és kellemes bónuszokat ezek az órák nem csak Dater, hanem egy mutatót napján és 24 órás telefonos.Kényeztesse magát egy megbízható és elegáns órák, amelyek kiemelik az Ön stílusa!
Órák egyértelműen dolgozott ezüst számlap, amely tárolja az aranyozott acél ház és jól illeszkedik aranyozott acél szíj. Mivel a ház és a řemnek egyesítik ezüst és arany színben.Elegáns stílus tovább erősíti az arany indexek, melyek díszített stílus a római számok és üveg kövek, amelyek köré a kerülete a tárcsát.Természetesen a pontos feldolgozását órák, az abszolút megbízhatóságot és használata a legjobb alapanyagokból.Kap egy órát, hogy nem csak szép, hanem praktikus és megbízható!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO5655
Termékszám:  7300000371098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15