Oldal frissítése

Jet Set J3710B-266

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jet Set J3710B-266

Jet Set 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy megkülönböztessék magukat a középszerű versenyt. A termékek gyorsan megtalálták a célközönséget, amely megállapítja a bátorságot, találékonyság és természetesen magas színvonalú kivitelezés.
Férfi órák gyűjteményéből Ontario lesz nagyon jó szám az egyes csukló elegáns ember. Ők vannak felszerelve kiváló minőségű borotva és felajánlja mellett időpecsétek. Sportos biztos, hogy kérjük, még a jelenléte egy stopper. Bőr szíj állni a kopás hosszú időn keresztül. A főbb előnyei közé tartozik a vízhatlan jelzett szabvány 100 méter. Még az első pillantásra az órát sugároz stílus és lesz a tökéletes ajándék során fontos életesemények.
Jellemzők:
Basic, dátum, stopper
típus:
analóg
Ház:
acél
szíj:
bőr
méretek:
53 x 62 x 14 mm
vízálló:
100 méter
áramellátás:
akkumulátor
Dial Szín:
fekete
Szín Szíj:
barna

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO2985
Termékszám:  J3710B-266
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10