Oldal frissítése

Jet Set J1186R-736

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jet Set J1186R-736

Színes hangolt az arany karóra, egyedi stílusú ad minden embernek szüksége elegancia az ülések, normál kopás és egy esti baráti összejövetelekre. Ez egy ilyen nagy ajándék, mint egy divatos kiegészítő, amely örömet mindenkinek, aki azt akarja, hogy különbséget. Ezek az órák várni minőségű anyagok és a pontos kivitelezés.

Alapján karóra kronográf kvarc szerkezet áll egy aranyozott acél ház. Ebben találunk számlap három keze és két miniciferníky, Van is egy Dater. Bőrszíj kényelmesen átöleli a csukló és a többi órát tökéletesen illeszkedik. Výrobce udává vodotěsnost 10 ATM, proto s hodinkami můžete i plavat.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO5111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15