Oldal frissítése

JEANNE EN PROVENCE Jázmin Set EdP

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JEANNE EN PROVENCE Jázmin Set EdP

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a JEANNE EN PROVENCE Jázmin kozmetikai ajándékcsomaggal. A JEANNE EN PROVENCE francia márka büszke a magas minőségű kozmetikumaira, a gondosan kiválasztott összetevőkre és a visszafogott, mégis elegáns csomagolásra.  Ebben a gyönyörű készletben egy parfümöt (EdP), egy kézkrémet és egy szilárd szappant találsz. A parfüm a mandula és a szeder mámorító illatába burkolja testedet. A hidratáló kézkrém puha és sima bőrt biztosít. A szappan nem csak tökéletesen tisztává varázsolja a kezeket, de tiszta, virágos illatjegyekkel ajándékozza meg. A JEANNE EN PROVENCE szett gyönyörű díszdobozban kerül forgalomba, így kedves ajándék lehet szeretteid számára. 

A JEANNE EN PROVENCE Jázmin kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A JEANNE EN PROVENCE egy minőségi kozmetikai márka Franciaországból
  • A készlet parfümöt (EdP), kézkrémet és szilárd szappant tartalmaz
  • A parfüm szeder és mandulafa illatát árasztja
  • A kézkrém tökéletesen hidratálja a bőrt
  • A szilárd szappan elbűvölő virágillattal ajándékoz meg
  • A kozmetikai készlet egy gyönyörű dobozba csomagolva érkezik
  • A JEANNE EN PROVENCE Jázmin szett ajándéknak is kiváló

A készlet tartalma:
Parfüm (EdP), 60 ml
Kézkrém, 75 ml
Szilárd szappan, 100 g

Összetétel

EdP:
ALKOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZIL-CINNAMÁT, BENZIL-SZALICILÁT, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIPROPILÉN-GLIKOL, CI 14700 (FD&C RED 4), CI 60730 (EXT D&C IBOLYA 2).

Kézkrém:
AQUA (WATER), GLICERIN, CETYL ALCOHOL, SZTEARIL-ALKOHOL, GLYCERYL STEARATE, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERIDEK, GLICERIN-SZTEARÁT-CITRÁT, STEARIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE, PROPANEDIOL, SODIUM BENZOATE, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLICERIN, TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT, JASMINUM OFFICINALE (JÁZMIN) VIRÁGKIVONAT, PALMITINSAV, SODIUM HYDROXIDE, SALVIA SCLAREA (SZEGFŰSZEGFŰ) KIVONAT, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONÉN.


Szilárd szappan:
NÁTRIUM-PALMÁT, NÁTRIUM-PÁLMAKERNELÁT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), PÁLMAMAGSAV, SODIUM CHLORIDE, GLICERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ÉDESMANDULA) OLAJ, DECYL GLUCOSIDE, TETRASODIUM-EDTA, TETRASODIUM-ETIDRONÁT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZMARING) LEVÉLKIVONAT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, HIDROXICITRONELLÁL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Típus

Típus Női

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Származási hely Franciaország
Kód:  KSTE2032
Termékszám:  3430750901352

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10