Oldal frissítése

JEAN PAUL GAULTIER Classique EdT Set 170 ml

5 1 értékelés

JEAN PAUL GAULTIER Classique EdT Set 170 ml

JEAN P. GAULTIER Classique ajándékkészlete kifejezetten a gyengéd és nőies nőknek készült. A különleges üvegcsébe rejtett virágos-keleties Eau de Toilette, a lédús gyümölcsök, az illatos virágok, az egyedi ylang-ylang és az orchidea vegyülete. A fűszeres és fás tónusok az édes vanília kíséretében nyílnak ki. Az intenzív, csábító összetevők keveréke olyan nőt testesítenek meg, aki gyengéd, csábító, de magabiztos minden körülmények között. Kényeztesse testét a JEAN P. GAULTIER Classique kozmetikai szettjével, amely az igazi nő esszenciáját hordozza magában!

JEAN P. GAULTIER Classique ajándékkészlet legfőbb tulajdonságai

  • Ajándékkészlet JEAN P. GAULTIER Classique - nőknek ajánlva
  • EdT kölni vizet és testápolót tartalmaz
  • Virágos-keleties aromák, amely a csábító és a vonzó nők illata
  • Eau de Toilette a tökéletes női testet formázó üvegcsében
  • Testápoló krém az EdT-nek megfelelő ilattal

JEAN P. GAULTIER Classique EdT parfüm (100 ml)

A JEAN P.A GAULTIER Classique női kölnivíz egy intenzív, kihívást jelentő, mégis romantikus illat, amely harmonikusan egyesíti a virágok gyengéd aromáját és a lédús gyümölcsöket a fűszeres esszenciák kíséretében. Az alkotóelemek játékos keveréke egy különleges designú üvegcsébe van elrejtve, amely a tökéletes női testet formázza. A parfüm a magabiztos, elegáns és vonzó nők illata. A Classique EdT gondosan kiválasztott illatanyagokkal büszkélkedhet, amely a narancs, a lédús körte és a mandarin kombinációja a virágokkal. A szívillatban az írisz, az édes ylang-ilang és a lenyűgöző orchidea fényes tónusai dominálnak, melyet a vanília, a borostyán, a pézsma, a fahéj és a szantálfa aromája zár. Légy ellenállhatatlanul csábító egész nap és éjszaka a Classique merész illatával! 

Összetevők:
fej: narancsvirág, mandarin, körte, ánizs, rózsa, bergamott
szív: írisz, gyömbér, szilva, orchidea, ylang-ylang, tubarózsa
alap: vanília, borostyán, pézsma, fahéj, szantálfa

Összetétel:
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Butylphenyl, Methylpropional, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzophenone-3, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Coumarin, BHT, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral Farnesol, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Eugenol, Benzyl Cinnamate, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Ext. Violet 2)

A JEAN P. GAULTIER Classique testápoló tej (75 ml)

Érezze testápolóján is a JEAN P. GAULTIER Classique illatát a még intenzívebb élményért! A testápoló a nők bőrét gyengéden ápolja, miközben lágyan beburkolja a csábító gyümölcsök, az édes virágok, a fűszeres és fás eszenciákban gazdag klasszikus, csábító és harmonikus illattal.

Alkalmazása:
Vigye fel a testápoló krémből a szükséges mennyiséget a bőrre és óvatosan masszírozza el!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 170 ml
Kód:  KPPF914
Termékszám:  8435415000604

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15