Oldal frissítése

JAGUAR Classic Black EdT 100 ml

4,6 17 értékelés
5 690 Ft

JAGUAR Classic Black EdT 100 ml

A rendkívül szenvedélyes és elegáns Jaguar Classic Black férfi illat tökéletesen ötvözi a frissességet és az érzékiséget. Úgy tervezték, hogy kortól függetlenül felkeltse a férfi érdeklődését, akár maga az illat, akár a fekete üvegcse, melyet tökéletesen feldob a krómozott szegély és kupak. 
A  Jaguar Classic Black illatot friss alma, édes mandarin és narancs elegye indítja. Az illat lüktető szívét gyengéd tea, hódító muskátli, a kardamom erőteljes esszenciája, a selymes szerecsendió aromája adja a tenger leheletnyi frissességével. Az alapot a cédrus és a szantál meleg illatfoszlányai alkotják. A parfüm érzékiségét az értékes pézsma, a tiszta moha és a játékos tonkabab adja. 
A Jaguar Classic Black parfüm érzékiségével és fűszeres aromájával azonnal "leigáz", és tökéletes minden alkalomra - legyen az üzleti tárgyalás vagy örömutazás. A kedvelt Jaguar illatmárkát a névadó luxusautó ihlette.

Specifikációk:
Típus:
Eau de Toilette
Motívum:
Fűszeres illat
Összetevők:
Fő: alma, mandarin, narancs
Szív: teafélék, muskátli, kardamom, tengerillata, szerecsendió
Alap (bázis): cédrus, szantálfa
A csomag űrtartalma:
100 ml
Férfiak számára

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Cédrus, Musk (pézsma), Narancs
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH326a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3562700373145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05