Oldal frissítése

JACQUES LEMANS 1-1645.1I

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JACQUES LEMANS 1-1645.1I

JACQUES LEMANS 1-1645.1I egy szilárd férfi karóra, amelynek köszönhetően minden bizonnyal sok hízelgősséget fog kapni. A kezed közül kiemelkedik különösen a tok ezüst színű kombinációja azzal a ténygel, hogy a szíj bőrből készül, ami vonzó formatervezést eredményezett, miközben természetesen megőrizte a maximális kényelmet viselés közben. A heveder és annak hossza természetesen beállítható. 100 m vízhatlanságával (10 ATM) úszás közben viselheti az óráját. Az analóg kijelzők a megfelelő választás mindennapi használatra. A megbízható Kvarc óra akkumulátor JACQUES LEMANS 1-1645.1I biztosítja, hogy órájának ketyegése hosszú ideig elkíséri Önt. Az órát úgy tervezték, hogy úszás vagy búvárkodás közben viselje, de nem mély búvárkodásra szolgál.

A világító elemek lehetővé teszik az idő ellenőrzését még gyenge fényviszonyok között is. A beépített kronográf is érdemes megemlíteni. A kerület körüli kis kerekek funkciókkal vannak ellátva .

A JACQUES LEMANS 1-1645.1I legfontosabb jellemzői

  • A befelé néző tárcsázás nélkül érdekes funkció
  • Vízálló: 100 m (10 ATM)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 46 mm
Tárcsa színe Kék
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Kék
Szíj anyaga Bőr

Funkciók

Órafunkciók Dátum, Kronográf, Fényvisszaverő elemek

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Sportos
Kód:  KHO15478
Termékszám:  4040662137634

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10