Oldal frissítése

ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT Set 125 ml

Leárazás -7 %
17 150 Ft 18 390 Ft

ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT Set 125 ml


Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT férfi parfümmel a frissesség rendkívüli érzését kapod, amely a frissesség vízeséseként zúdul rád. Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT eleganciát tartalmaz az érzékek mindennapi élvezetére.

Alapvető információk
Az illat típusa: Fűszeres, fás
Rendeltetése:Férfiaknak
Illatanyag összetevők: Amber,Bergamott, Cédrus, Citrom, Mandarin, Pézsma, Narancs, Fahéj, Sáfrány, Dohány, Verbena, Vetiver

Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT férfi parfüm összetevői

FEJILLAT

yuzu

SZÍVILLAT

szerecsendió, fahéj

ALAPILLAT

szantálfa

Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT erős, kacér és friss

Ez a férfi gazdag a saját kultúrájában, talán atipikus, de teljesen gondtalan. Ez a teljes szabadságról szól. Az ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme EdT újra itt van. A víz, amely az élet eredete. Erős, élénk és friss. Kezdettől fogva dinamikus volt. Ettől az illattól megrészegülni olyan, mintha egy holdfényes sétáról álmodoznánk. Eljön az este, a hold egyre magasabbra emelkedik, a nap pedig lenyugszik, de egy ponton összeütköznek. Egy férfi és egy nő találkozik.

Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT legfontosabb jellemzői

  • Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT ideális férfiak számára
  • Rendkívüli frissességérzetet ad
  • Fűszeres, fás illata van
  • Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdTalkalmas egész napos viseletre a nyári hónapokban
  • A természetes eleganciájú férfiak körében népszerű
  • A csomag tartalma: EdT 75 ml, tusfürdő 50 ml.

A fűszeres illatot fás jegyek egészítik ki

Az első dolog, ami feltűnik, a yuzu gyümölcs tökéletesen friss aromája. Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT parfüm ezzel a citrusos aromával fokozatosan átmegy a fűszeres szerecsendióba és a meleg fahéjba, amely az illat szívét alkotja. Az alapban visszhangzik a szantálfa illata, amely kellemes harmóniát teremt, és felejthetetlen benyomást kelt az ISSEY MIYAKE-ról.

Egy illat a meleg nyári napokra

Az ISSEY MIYAKE L´Eau D´Issey Pour Homme EdT parfüm friss, fás-fűszeres illattal büszkélkedhet, amely nem okoz csalódást semmilyen alkalomkor. Különösen népszerű a nyári hónapokban a mindennapi viselethez. 1994 óta tartja helyét a piacon. Tapasztald meg a frissesség érzését az ISSEY MIYAKE parfüm segítségével.

ISSEY MIYAKE egy híres japán divattervező, aki 1992-ben alapította az azonos nevű márkát. Az ISSEY MIYAKE parfümmárkaként tiszteleg a női szépség és a természet előtt világszerte. Hírnevet legelső parfümjével szerzett, amelyet L´Eau D´Issey néven mutatott be. Jelenleg parfümjei az ISSEY MIYAKE parfümök széles skáláját alkotják férfiak és nők számára egyaránt. A női parfümök a nők érzékiségére és változékonyságára összpontosítanak, a nyári napok koktéljainak mámorító illatát, a japán hegyek frissességét és a keleti virágok illatát idézve. A férfi parfümök biztosítják, hogy a férfiak önmaguk maradjanak és kifejezzék egyéniségüket.

Összetétel

Alcohol, Parfüm / Illat, Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate Benzyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydroxicitronellal, Metil-antranilát, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Citral, Trie(tetrametil-hidroxipiperidinol) citrát, Eugenol, Farnesol, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Ci 17200 / Red 33. 560528 07.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Japán

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  KPFI1004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3423222047979

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20