Oldal frissítése

INVISIBOBBLE Power Crystal Clear hajgumi szett

5 9 értékelés
2 090 Ft

INVISIBOBBLE Power Crystal Clear hajgumi szett

Megbízhatóan tartó frizurára van szükséged sportolás vagy az egyéb kültéri tevékenységek közben? Dús, göndör hajad van, amelyet nem tartanak meg az átlagos hajgumik és hajcsatok? Ha igen, akkor a hagyományos kiegészítők helyett adj egy esélyt az Invisibobble-nek!

Miért az Invisibobble a legjobb választás?

  • Megbízhatóan tart a munka és az edzés során egyaránt
  • Még éjszaka, alvás közben is a helyén tartja a hajadat
  • Elfelejtkezhetsz a kócos, összegubancolódott hajról
  • Többé nem szenved az elegáns, de szoros lófarok okozta fejfájástól
  • Göndör és rakoncátlan haj esetén is alkalmazható
  • Minden helyzetben elegáns viseletet biztosít
  • Két felhasználási módja van: rugalmas hajgumi vagy karkötő

A hajad bele fog szeretni...

Ezek a láthatatlan, telefonzsinórra emlékeztető, végtelen spirál alakú hajgumik tökéletesen tartják meg a hajad anélkül, hogy károsítanák annak szerkezetét. Segítségükkel többé nem lesz gondod a kócolódással vagy a hajadba ragadt hajgumikkal, búcsút mondhatsz minden olyan fájdalmas helyzetnek, amikor már nem maradt más választásod, mint a hajvágás. Ezt a problémát leginkább a hagyományos hajgumikban található fémes összetevők okozzák, ám az Invisibobble hajgumik nem tartalmaznak ilyen anyagokat.

A Power verzió erősebb anyagból készült, amelynek köszönhetően kifejezetten a nagyon dús, és nehezen kezelhető hajhoz ajánlott. A hajgumiknak hála a hajad tökéletes marad az iskolában, a munkahelyen és sportolás során, sőt, még alvás közben is. Használata nem okoz fejfájást és nem húzza a hajat, épp ellenkezőleg: annyira kényelmes viseletet biztosít, hogy teljesen el is felejtkezhetsz róla, hogy a hajadban van.

...és te is!

Szeretnéd, ha a hajadban lévő rugalmas hajgumi láthatatlan és visszafogott lenne ... vagy épp eltűnne, amikor úgy gondolod? Ebben az esetben a Crystal Clear verzió lesz számodra a tökéletes választás, amely átlátszó felületénél fogva mindenki kedvencévé válik, főleg, mivel csillog a napfényben, de mégis láthatatlan marad. Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg a hajgumid nem passzol a ruhádhoz vagy az egyéb kiegészítőidhez, ugyanis senki nem fogja észrevenni. Ám ha mégis, a hajgumik tökéletesen illenek minden stílushoz. Ez a legdiszkrétebb hajgumi, amely valaha is létezett!

A csomag tartalma
3 db Invisibobble Power hajgumi

Színes változat
Crystal Cleat - átlátszó univerzális változat

Hajtípus
Minden hajtípusra
Kifejezetten göndör hajra

Anyaga
Poliuretán - műgyanta
Hipoallergén

Paraméterek

Megjelenés

Szín Világos
Minta Minta nélküli

Csomagolás

Hajgumik száma 3 db
Kód:  KSPO507
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4260285373244

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20