Oldal frissítése

INECTO Shampoo Pure Coconut 500 ml

4,3 20 értékelés
Szuper ár
1 890 Ft

INECTO Shampoo Pure Coconut 500 ml

Az INECTO Shampoo Pure Coconut sampon tiszta kókuszolajjal, bio minőségben hosszú távon hidratálja a hajadat és a bőrödet is. Emellett kíméletesen tisztít és megfelelően táplál is. A kezelhetetlen, gubancos hajat könnyedén simává és kezelhetővé varázsolja. 90%-ban természetes növényi alapanyagokat tartalmaz, így vegánoknak is alkalmas. Ne hagyd, hogy a hajad szenvedjen, és kényeztesd a hidratáló kókuszolaj luxusával. 

Az INECTO Shampoo Pure Coconut sampon legfontosabb jellemzői

  • INECTO Shampoo Pure Coconut tápláló sampon
  • Tiszta kókuszolajat tartalmaz a szükséges hidratálás érdekében
  • Sima megjelenést kölcsönöz

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a nedves hajadra, habosítsd be, majd alaposan öblítsd le meleg vízzel. A termék mindennapi használatra alkalmas.

Összetétel:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Steareth-4, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Polyquaternium-10, Parfum, Sodium Carbonate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Citric Acid.

 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodiumchloride, Cocamidopropyl, Betaine, Glycol, Disterate steareth-4, PPG -2hydroxyethyl, Coco/Isostearamide, Perseag ratissima, Coconut oil, Glycerin, Peg 40hydrogenated castor oil, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-10, Sodiumhydroxide, Citric acid.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Hajvédő hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS737
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012008592505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20