Oldal frissítése

INDULONA Original 85 ml

4,9 129 értékelés
990 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 820 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 700 Ft/db

INDULONA Original 85 ml

INDULONA Original kézkréme hagyományos receptek alapján készült tartósítószer nélkül az intenzív gondoskodás érdekében. Kézkrém, amely alkalmas napi szintű használatra repedezett és száraz bőrre. Növeli a megpróbáltatásoknak kitett bőr rugalmasságát, erősségét, simulékonyságát és a természetes védőrétegét. Mivel az összetétele legnagyobb részét vazelin krém teszi ki ideális az érzékeny és allergiára hajlamos bőrre.

Legfontosabb jellemzők

  • kézkrém hagyományos recept alapján
  • tartósítószerek nélkül
  • minden korosztály számára
  • alkalmas érzékeny, allergiára hajlamos bőrre
  • Alkalmas száraz és repedezett bőrre
  • regeneráló, védő és megnyugtató funkció
  • dermatológiailag tesztelt

Rendkívüli minőség:

Az Indulona Original kifejlesztése mögött neves bőrgyógyászok csoportja állt, és eredetileg drognak bizonyult, később kiváló tulajdonságai és pozitív hatásainak széles köre révén kozmetikai termék vált belőle. Csak a legjobb nyersanyagokat használják az előállításához, és az egész folyamat egy gyógyszergyárban történik, szigorú higiéniai előírásoknak megfelelő szakemberek felügyelete mellett, ami egyedülálló a kozmetikai termékek számára, és garantálja a gyártás minőségét és szakmai gondozását. A gyártás során felhasznált vizet szűrik és a gyógyszerek előállításához kapcsolódó szigorú normáknak felel meg, ezért gyógyszerészeti minőségű. A rendkívüli minőség bizonyítékaként a gyártó még nem tapasztalt semmilyen mellékhatást vagy allergiás reakciót.

Alkalmazás:
A kézkrémet kis mennyiségben keze megtisztított bőrén alkalmazza. Oszlassa el és hagyja, hogy felszívódjon. Használatát egy nap több alkalommal is megismételheti. 

Hozzávalók:
Vazelin, Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, cetearil-alkohol, koleszterin, Parfüm, amil Cinnamal, Citronellol, kumarin, geraniol, izoeugenol, alfa-Jonon Isomethyl, linalool, d-limonén, pézsma-keton, acetil hexametil tetralin

 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Érzékeny
Bőrtípus Száraz

Tulajdonságok

Hatás Védő, Regeneráló, Feszesítő, Lágyító
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Repedezett bőrre, Száraz bőrre

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM270
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586017550476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05