Oldal frissítése

INDULONA Körömvirág 85 ml

4,9 129 értékelés
990 Ft

INDULONA Körömvirág 85 ml

INDULONA kézkrém körömvirág kivonattal az intenzív hidratálásért. A kézkrém mindennapos használatra és minden bőrtípusra ajánlott. Hidratáltságot biztosít és véd a kiszáradástól. Az olívaolaj A- és E-vitamin fontos forrása, amely rendkívül hatékony a bőr sejtjeinek regenerálásában, a bőr rugalmasságának fokozásában és az öregedési folyamatok lassításában.

Legfontosabb jellemzők

  • Az intenzív hidratálásért
  • Körömvirág és glicerin kivonattal
  • Kellemes illatú
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Egy kis mennyiségű kézkrémet vigyen fel a tiszta kézbőrre! Kenje szét és hagyja felszívódni! Egy nap többször is megismételheti a folyamatot!

Összetevők:
Aqua, gliceril-sztearát, Calendula officinalis-kivonat, Cera alba, dimetikon, Glicerin, Paraffinum Liquidum, cetil-alkohol, lanolin, Olea europea gyümölcs olaj, olajsav, a sztearinsav, a palmitinsav, Parfüm, Butylphenyl Methylpropional, Citronellaolaj, kumarin, geraniol, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehidet Linalool, pézsma-keton, Aminotridecane adipát, Laureth-30

 

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny
Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Bőrpuhító, Nyugtató

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM268
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586017550490
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20