Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

INDULONA Menta 85 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA Menta 85 ml

Az új Indulona lábkrém menta kivonattal a kirepedezett és kiszáradt lábbőr ápolásához készült, amely azonnali védelmet, hidratálást és regenerálást biztosít. Rendkívül alkalmas a stresszes lábak mindennapi ápolására, hiszen azonnal rugalmasságot és kellemesen felfrissülést eredményez. A kompozíció antiszeptikus zsálya kivonattal és shea vajjal gazdagított, amelyek puhítják és regenerálják a lábat.

A 85 ml-es Indulona Mentás lábkrém legfőbb jellemzői

  • Krém a repedezett és kiszáradt bőr ápolására
  • Azonnali megkönnyebbülést és rugalmasságot biztosít
  • A 85 ml-es Indulona Mentás lábkrém mindennapi használatra alkalmas
  • Menta kivonatot tartalmaz, amely frissíti aláb bőrét
  • Antiszeptikus zsálya-kivonattal és puhító shea vajjal gazdagított
  • Dermatológiailag tesztelt

Rendkívüli minőség és eredeti recept

Az Indulona krém minden új típusát gondosan vizsgálatnak és tesztnek vetik alá az Indulona márka kiváló minőségének biztosítása érdekében. Csak a legjobb nyersanyagokat használják fel az előállításhoz. Az egész folyamat egy gyógyszergyárban történik, szakemberek felügyelete alatt, szigorú higiéniai előírások mellett, amelyek egyedülállóak a kozmetikai termékekre nézve, így  garantálják a minőségi és a profeszionális ápolást a gyártás során. Az előállításhoz használt vizet megszűrik, amely megfelel a gyógyszerek gyártására vonatkozó szigorú előírásoknak, így gyógyászati minőségű. A rendkívüli minőség bizonyítékaként a gyártó eddig még nem tapasztalt semmilyen mellékhatást vagy allergiás reakciót.

Összetétel:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Glycine Soja Oil, Propylene Glycol, Ceteareth - 20, Dimethicone, Phenoxyethanol, carbomer, Mentha Piperita Oil, Chlorphenesin, Menthol, Xanthan Gum, Mentha Piperita Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Limonene


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Repedezett bőrre, Száraz bőrre

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Védő, Bőrpuhító
Kód:  TM407
Termékszám:  8588006397314

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20