Oldal frissítése

INDULONA 85 ml

4,9 129 értékelés
790 Ft

INDULONA 85 ml

Az Indulona kézkrémei mindig is kiváló hidratálást, regenerálást és védelmet nyújt. Most előállt egy új tényezővel, amely rendkívül fontos "fegyver" - antibakteriális hatás, amely segít megvédeni a kezet a mikrobák ellen. A kiszáradt bőrnek azonnali enyhülést hoz, mélyen hidratál és véd a környezeti hatásoktól. A krém gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. 

Megvédi a bőrt

  • Mély táplálás
  • Azonnali enyhülés
  • Hidratál és helyreállít
  • Simaság és puhaság
  • Védelem a külső hatásokkal szemben
  • Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású

Alkalmazás:
Vidd fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított bőrre. Lágyan masszírozd be, majd hagyd beszívódni. Ha szükséges, naponta többször ismételd meg a folyamatot. 

Összetevők:
Aqua, Paraffinum Liquidum, gliceril-sztearát, glicerin, Cera alba, dimetikon, cetil-alkohol, Olea europea gyümölcs olaj, Olive, sztearinsav, palmitinsav, Aminotridecane adipát, Laureth-30, Parfüm, benzil-benzoát, benzil-szalicilát, pézsma-keton, acetil hexametil-tetralin, Butylphenyl Methylpropional, fahéj-alkohol, citronellol, geraniol, hexil- Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehid, izoeugenol, az alfa-Jonon Isomethyl, d-LimoneneIsoeugenol, az alfa-Jonon Isomethyl, d-limonén.

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz
Bőrtípus Száraz

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM267
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8586017550483
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15