Oldal frissítése

INDULONA hidratáló testápoló ORIGINAL 400 ml

4,8 11 értékelés
1 790 Ft

INDULONA hidratáló testápoló ORIGINAL 400 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és puha legyen? Akkor vedd szemügyre a jól ismert INDULONA csodás testápolóját, amely minden bőrtípusra tökéletes választás. A testápoló fókuszában a következő hatás áll: hidratáló és tápláló. A dermokozmetikumok közé tartozik, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek. A termék aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: glicerin és hialuronsav. A tej hialuronsavat is tartalmaz, amely nagyszerűen regenerál és hidratál.

INDULONA hidratáló testápoló ORIGINAL 400 ml testápoló tej lényegesebb jellemzői

  • Bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és tápláló
  • A készítmény összetétele a következő: hialuronsavas
  • A kiváló INDULONA testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • A készítmény aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: glicerin és hialuronsav
  • A dermokozmetikumok közé soroljuk
  • Max. űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua, Glicerin, Etilhexil-palmitát, Cetearyl alcohol, Glicerin-sztearát-citrát, Dimetikon, Dipropil-heptil-karbonát, Etilhexil-sztearát, Isopropyl myristate, Glicerin-sztearát, PEG-100 stearate, Pentaerythrityl-disztrát, Nátrium-hialuronát, Allantoin, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/VP kopolimer, Arginine, Aszkorbinsav, Ascorbyl palmitate, Betaine, Bisabolol, Kapril/kaprikus triglicerid, Citric acid, Disodium EDTA Fructose, Glükóz Glicerin-laurát, Maltóz, Parfüm, PEG-8, Petilénglikol, Poliglicerin-2, Sesquiisostearate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tokoferol, Tocopheryl acetate, Trehalose, Trilareth-4-foszfát, Karbamid, Xantán gumi, Phenoxyethanol, Alfa-izometil-ionon, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz, Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE1218
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297006725

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20