Oldal frissítése

INDULONA férfiaknak 85 ml

4,9 129 értékelés
1 100 Ft

INDULONA férfiaknak 85 ml

Az új Indulona férfi kézkrémet kifejezetten a kirepedezett és száraz kézfej bőrének tervezték, azonnali védelmet, hidratálást és regenerálást nyújt. Kiváló választás a férfiak igénybe vett kezének mindennapos ápolására, hiszen rögtön ellátja a bőrt a számára szükséges puhasággal és rugalmassággal illetve természetességgel, helyreállítja a bőr természetes védőfunkcióját.

Az Indulona férfi kézkrém legfőbb jellemzői

  • A krémet a kirepedezett és száraz kézfej bőrére készítették
  • Azonnali megkönnyebbülést és rugalmasságot biztosít
  • Az Indulona férfi kézkrém alkalmas a mindennapos használatra 
  • Helyreállítja a bőr természetes védőrétegét 
  • Rugalmasságot és feszességet kölcsönöz a bőrnek
  • Dermatológiailag tesztelt

Rendkívüli minőség és eredeti recept

Minden újfajta Indulona krémet alapos vizsgálatnak és tesztelésnek vetnek alá, így garantálják az Indulona márka prémium minőségét. A gyártás során csak a legjobb összetevőkkel dolgoznak, az egész folyamatot szigorú higiéniai szabványoknak megfelelő környezetben végzik professzionális ellenőrzés alatt egy gyógyszertárban, amely egyedülállónak számít a kozmetikumok gyártása esetében, viszont garantálja a minőséget és a professzionális hozzáállást. A termelés során használt szűrt víz a gyógyszergyártásban támasztott legszigorúbb elvárásoknak is megfelel, tehát gyógyszerészeti minőségű. A prémium minőség bizonyítéka továbbá, hogy a gyártók eddig még soha nem tapasztaltak mellékhatásokat vagy allergiás reakciókat.

Összetétel:
Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG- 5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic, Acid, Urea, Niacinamide, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Paraméterek

Típus

Típus Férfi

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz
Bőrtípus Normál

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Regeneráló, Bőrpuhító

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  TM392
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588006397284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15