Oldal frissítése

IMMAX SW1 fekete

4,0 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

IMMAX SW1 fekete

 

A modern technológiák rajongóinak figyelmét hívjuk fel, az IMMAX márka ugyanis SW1 okosórával érkezik a technikai piacra. Nem csak tetszetős dizájnjával, hanem modern, belső technilógiájával is elragadtathatja Önt. Ha Ön számára a klasszikus percmutatós órák már feledésbe merültek és az óráktól valami újat várt, akkor ez a modell tökéletes választás lehet. Az alacsony ára bizonyíték arra, hogy a modern technológiák kiválasztásánál nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető intelligens karóra és vonzó design
  • 1,56"-os áttekinthető érintőképernyő megjeleníti a bejövő üzeneteket és e-maileket
  • Párosíthatja intelligens eszközét Bluetooth technológia segítségével más eszközökhöz
  • A Micro SIM-kártya behelyezésével akár mint egy telefon is funkcionálhat (2G frekvenciák)
  • Beépített kamerával
  • Lépésszámláló
  • Az óra tápellátását 380mAh akkumulátor biztosítja

Óra és telefon egyben

A Bluetooth technológiát használó berendezésekkel az óra tökéletesen kompatibilis. Így párosítható akár tablettal, számítógépekkel vagy mobiltelefonokkal, melyek Android és iOS operációs rendszert használnak. 1,56"-os kapacitív érintőképernyő segítségével könnyen olvashatóak SMS üzenetei és e-mailjei. Az óra segítségével akár telefonálhat is köszönhetően a beépített mikrofonnak és hangszórónak, amely továbbá lehetővé teszi Micro SIM-kártyá behelyezését is. Ez különösen örvendetes, ha autóvezetés közben szeretné használni a készüléket. 

Szabadidős tevékenységek és egészségmegőrzés

Szórakoztatásért a beépített zenelejátszó felel, amely kedvenc zenéjét mindig kéznél tartja. Az óra továbbá akár távirányítóként is használható kamerához, fényképezőgéphez és más okos berendezésekhez, amellyel különleges, egyedi pillanatokat szerente megörökíteni távolról. A mindennap megtett távolságot pedig a beépített lépésszámláló méri.

Ha Önt zavarja, hogy digitális számokkal jelenik meg a készüléken a pontos idő, akkor ezt szabadon megváltoztathatja klasszikus óramutatós beállításokra is. Az óra ezen felül kamerával is fel van szerelve, amellyel minden fontos pillanatot megörökíthet és azokat el is mentheti a készülékben levő MicroSD kártyára. A készülék élettartamát a 380mAh akkumulátor biztosítja, amely akár 180 órán keresztül is működőképes készenléti módban, 3 órát pedig aktív felhasználás közben.

 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 78 g

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 180 óra (7,5 nap)
Tárhely kapacitása 0,06 GB
Kód:  IMM001
Termékszám:  SW1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05