Oldal frissítése

HUGO BOSS The Scent Giftset EdT 150 ml

5 4 értékelés
20 290 Ft

HUGO BOSS The Scent Giftset EdT 150 ml

Burkolózz egy Hugo Boss illatba, amely kiemel Téged a többiek közül.A csábítás története folytatódik.A HUGO BOSS The Scent Giftset EdT férfiaknak a szenvedély sokkal intenzívebb illatát nyújtja, mint amelyet el tudsz képzelni.A HUGO BOSS The Scent EdT egyszerű jellemzője a mágneses vonzerő.A magával ragadó fűszeres illat erőteljes és felejthetetlen hatást kelt.A HUGO BOSS The Scent EdT férfiillat minden nő számára ellenállhatatlanná tesz Téged.Az illat egy Afrikából származó, exkluzív összetevővel is büszkélkedhet.Az afrodiziákum maninka gyümölcs a maracuját és a rumot idézi, mégis valami mélyebbet és intenzívebbet is hordoz. Fűszeres gyömbérrel, lágy levendulával és bőrrel kombinálva igazán mámorító illatot alkot minden modern, magabiztos férfi számára.A HUGO BOSS parfüm ajándékszett minden olyan férfit lenyűgöz, aki egyedi szeretne lenni.

A HUGO BOSS The Scent Giftset EdT legfontosabb jellemzői

  • A Hugo Boss ajándékcsomag időtlen illatba burkol Téged
  • Férfiak számára ajánlott
  • Afrodiziákum hatású gyümölcsöt tartalmaz
  • Aromás, fűszeres illat
  • A HUGO BOSS The Scent Giftset EdT egész napos viseletre alkalmas a hűvösebb napokon
  • Különösen népszerű a modern, magabiztos férfiak körében
  • A Hugo Boss EdT parfüm ajándékszett minden férfinak örömet szerez, aki egyedi szeretne lenni

Engedd, hogy a HUGO BOSS The Scent EdT afrodiziákum hatása érvényesüljön

A HUGO BOSS The Scent EdT fejillatában a fűszeres gyömbér és citrus illatjegyek keverednek. A figyelmedet pillanatok alatt eltereli az édes afrodiziákum, a maninka, amely rabul ejt.Az állatias alapot a valódi bőr és a fás jegyek esszenciája alkotja.A HUGO BOSS The Scent EdT-vel felejthetetlen leszel.Fedezd fel a HUGO BOSS The Scent EdT férfiillat afrodiziákum hatását.A fás, keleties illat fűszeres illatjegyeivel elnyeri tetszésedet.Az illatnak különösen egy modern, magabiztos férfin lesz kiemelkedő hatása.A HUGO BOSS The Scent EdT mindennapos viseletre alkalmas a hidegebb hónapokban.

A készlet a következőket tartalmazza:
HUGO BOSS The Scent EdT 50 ml
HUGO BOSS The Scent EdT 150 ml
Tusfürdő gél 100 ml

Az illat típusa:
aromás, fűszeres

Fej:
bergamott, gyömbér, mandarin

Szív:
levendula, maninka

Alap:
fás jegyek, bőr

Összetétel

Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfüm (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Kumarin, Citronellol, Citral, Benzil-alkohol, Geraniol, Ci 15985 (sárga 6), Ci 19140 (sárga 5), Ci 60730 (Ext. Ibolya 2).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFA1080
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616302764204
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10