Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hugo Boss The Scent For Her 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hugo Boss The Scent For Her 100 ml

Olyan ajándékot vásárolna, amely egész biztosan örömet okoz egy nőnek? Ez a Hugo Boss márkájú ajándékszett nem okoz csalódást! A díszcsomagolásba bújtatott kozmetikai készlet parfümöt és azonos illatú testápolót tartalmaz. A készlet minden romantikus nőnek alkalmas, bármely korosztályból. Ajándékozzon ilyen kellemes illatot, amely rabul ejti az embert!

Az illat összetétele

  • Fej: frézia, barack
  • Szív: osmanthus
  • Bázis: kakaó

A Hugo Boss The Scent For Her parfüm (100 ml)

A parfüm kifinomult és elegáns illatú, melyet nők számára terveztek. Finom, virágos jegyei könnyen keverednek a lédús gyümölcsök illatával és a kakaó jellegzetes aromájával. Érdekes, mégis egyszerű illat, mely természetes és kellemesen tiszta. A parfüm egy erős üvegben kapott helyet, melynek nagy, aranyszínű kupakja van. A palack adagolófejjel ellátott, ezáltal megkönnyítve a parfüm adagolását. Vegye körbe magát ezzel az elegáns illattal, amely megbízhatóan kíséri végig az egész napján keresztül!

A Hugo Boss márkájú, elbűvölő és romantikus illat egyaránt alkalmas fiatal lányoknak és érett nőknek. Egyszerű, mégis nagyon csábító illat, mely önbizalmat ad a nőnek és meghódítja a férfiakat. Mindennapi használatra tervezték, de egyedülállóan kiemelkedik egy partin vagy ünnepi alkalmakkor is. Próbálja ki az illatot, amely kiemeli természetes szépséget!

A Hugo Boss The Scent For Her testápoló (200 ml)

Testápoló alkalmazása után azonnal kellemesen felfrissíti a bőrt az egész test felületén, valamint hidratáló és tápláló hatással bír. Bőrbarát formulája gyengéden ápolja a bőrt, rugalmasságot és természetes erőt adva számára. A termék nem irritálja a bőrt, nyugtató és simító hatású. Egyedülálló módon tartja fenn a bőr hidratáltságának egyensúlyát és csodálatos illatot kölcsönöz. Ápolja bőrét ezzel a hidratáló testápolóval, hogy ragyogó és fiatalos maradhasson!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KPPF245
Termékszám:  8005610256481
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15