Oldal frissítése

HUGO BOSS Nuit Pour Femme Intense EdP 75 ml

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUGO BOSS Nuit Pour Femme Intense EdP 75 ml

A Hugo Boss Nuit Pour Femme Intense parfüm csodálatos elegáns nőknek, akik képesek arra, hogy kiemeljék a női szépséget és érzékiséget. Ez a rendkívüli illat egy csipetnyi lédús őszibarackkal és ibolyával kedvenc kiegészítője lesz a különleges és egyedi alkalmakra. Az illat arany díszítésű karcsú, fekete flakonban kerül forgalomba, ami csodás dekoráció lesz az öltözőasztalán.

A kifejezetten intenzív illat tartalmaz virágos tónusokat, amik keverednek a gyümölccsel és a fafélék érdekes tónusaival. A lédús, érett őszibarackot a fehér virágok, romantikus ibolyák finom illata és a virágzó jázmin jellegzetes aromája kíséri. A szantálfa simogató illatát a moha akkordjai fűszerezik és a fás tónusok zárják le ezt az érzéki kompozíciót. Ez az egyedülálló illat alkalmas a modern nőnek, aki elismeri az eredeti hangulatú tónusokba zárt eleganciát és érzéki szépséget. Az illat tökéletesen kiviláglik az öntudatos nőn, aki ennek az illatnak a nem figyelmen kívül hagyható akkordjait született eleganciával és kifinomultsággal fogja viselni. Öltse magára a virágos tónusokat, melyek kényeztetni fogják!  
Összetétel:
Fej: őszibarack
Szív: jázmin, ibolya, fehér virágok
Bázis: szantálfa, moha, fás tónusok
Tartalom:
75 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Ibolya, Jázmin
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFH485c
Termékszám:  737052796567
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20