Oldal frissítése

HUGO BOSS Hugo Just Different EdT 40 ml

4,7 20 értékelés
Változat
Űrtartalom
40 ml 75 ml 125 ml 200 ml
11 390 Ft

HUGO BOSS Hugo Just Different EdT 40 ml

A Hugo Just Different olyan férfiaknak készült, akiket minden megihlet, ami körülöttük van, és nem félnek megváltoztatni a látszólag határozottan rögzített kilátásokat. Útjuk nem a megszokott irányt követ, első látásra véletlenszerű, de megvan a saját belső logikája és célja. Minden lépésen kifejezésre juttatják a gyorsaságot, a dinamizmust és a spontán energiát - meglátják és megélik a váratlant, és érzékszerveiket az alkotó gazdagodás kulcsaként használják. Az illat reklámarca Jared Leto, az elismert zenész, zenei rendező és filmszínész, aki tökéletesen megtestesíti a kreatív és kísérletező szellemet. Egyenesen a kíváncsi „élet ínyenc” prototípusa, aki folyamatosan keresi a változatos forrásokból származó eredeti ötleteket és tapasztalatokat.
Az egy illatot átlátszatlan, matt fekete anyag "rejti", amely megerősíti titokzatos, mégis férfiasan érzéki besorolását. Az ezüstszínű csavaros kupak és üveg közepén ragyogó piros logó megszilárdítja a hagyományostól eltérő megjelenést, amelynek köszönhetően a Hugo Just Different-et nem tudod figyelmen kívül hagyni.
Alapjegy: kasmír, fenyő
Szívjegy: frézia, bazsalikom
Fejjegy: alma, menta
Térfogat: 40 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Menta
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  KPFF890a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052465364
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15