Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HUGO BOSS Bottled EdT Szett 350 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HUGO BOSS Bottled EdT Szett 350 ml

A HUGO BOSS Bottled EdT Set parfüm ajándékszett 3 olyan termék kombinációját kínálja, amelyekre az igazán modern férfiaknak szüksége van. A készletben megtalálod Hugo Boss BOSS Bottled (No. 6) toalettvizet a termékcsalád tusfürdőjével és dezodorával együtt. Mindhárom termék a legendás fás-citrusos, fűszeres illattal érkezik, amely egy nagyon üde illatnak indul, majd átvált egy fűszeres és virágos illatok övezte szívbe, végül pedig egy meleg fás alapba. A magabiztos és modern férfiak számára készített ikonikus illatot tökéletesen egészíti ki és fokozza a dezodor spray és a tusfürdő illata. A termékek emellett üde és puha bőrt kölcsönöznek a férfiaknak. A Boss Bottled illatával felejthetetlen benyomást tehetsz a környezetedre.

A HUGO BOSS Bottled EdT parfüm ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékszett férfiaknak a német HUGO BOSS divatmárka jóvoltából
  • A férfi ajándékkészlet egy toalettvízből, dezodor spray-ből és tusfürdőből áll
  • A készlet a legendás, férfias Hugo Boss BOSS Bottled illatot kínálja, amely 1998 óta best seller
  • Friss, fás-citrusos, fűszeres illat a magabiztos, modern férfiak számára
  • Az illat meleg alapját a cédrusfa, szantálfa, olajbogyó, vetiver és édes vanília adja
  • Egyszerű parfümös üveg jellegzetes márkalogóval
  • Dezodor spray a Hugo Boss BOSS Bottled ikonikus illatával az egész napos frissességért
  • Tökéletesen kiegészíti az EdT-t, véd az izzadástól, friss érzést nyújt
  • Tusfürdő a friss, puha és gyönyörűen illatos bőrért

Varázsold el a környezetedet az ikonikus Hugo Boss BOSS Bottled illatával

A Hugo Boss BOSS Bottled (No. 6) legendás férfi EdT-je egy stílusos, fás-citrusos, fűszeres illat, amely 1998-ban jelent meg. Rendkívül friss nyitány jellemzi. A moha és a muskátli együttesét az almából, szilvából, citromból és bergamottból álló gyümölcskombináció egészíti ki. Az illat fűszeres és virágos szívében a mahagóni, a szegfűszeg és a meleg fahéj keverednek. A gazdag fás alap az értékes cédrus és a szantálfa, illetve a szokatlan olívafa, a földes vetiver és az édes vanília egyvelege. Az illat egy letisztult üvegben rejtőzik, amelyet méretes kupak díszít. Az ikonikusnak számító illat a magabiztos és modern férfi jelképe.

Parfüm összetétel:
Fej (magas jegyek) - szilva, mohás jegyek, alma, citrom, bergamott, muskátli
Szív (közepes jegyek) - mahagóni, szegfű, fahéj
Alap (alacsony jegyek) - szantálfa, olajbogyó, vanília, vetiver, cédrus

Védekezz az izzadás ellen a Hugo Boss BOSS Bottled dezodorral

A BOSS Bottled férfi dezodor spray a német Hugó Boss divatmárka terméke és kifogástalan módon egészíti ki az azonos termékcsaládba tartozó EdT-t. A modern és aktív férfiaknak tervezték, akiknek valóban fontos a szüntelen elegancia. A dezodor védelmet nyújt az izzadás ellen és az egész napos frissesség érzését biztosítja egy csodálatos férfias illattal, amely valóban magabiztosságot ad. A praktikus és könnyedén hordozható dezodor spray segítségével a kedvenc parfümöd illata mindig veled lehet. Emellett a dezodor alkalmas arra is, hogy fokozd az EdT illatát, így meghosszabbíthatod annak tartósságát és intenzitását is. Tedd jobbá a kedvenc és ellenállhatatlan illatodat, ebből baj biztosan nem lehet.

A felhasználása:
Használat előtt rázd fel. Tartsd a flakont merőlegesen és fújd fel körülbelül 15 cm-es távolságból a hónalj bőrére.

Összetétel:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Propylene Glycol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Myristate, Bisabolol, Tocopherol, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Cinnamal, Farnesol

Kényeztesd magadat luxus bőrápolással és illattal a Hugo Boss BOSS Bottled tusfürdővel

A Hugo Boss ajándékszett harmadik terméke egy illatosított tusfürdő férfiaknak a Boss Bottled termékcsaládból. Hidratáló összetétele gondoskodik a bőr gyengéd tisztításáról és védi azt a kiszáradástól is. Emellett a frissesség érzését kölcsönzi és egy olyan stílusos illatfelhőbe burkol, amely amellett, hogy magabiztosságot ad, frissítő élményt garantál a fürdés vagy zuhanyozás után. A dezodorhoz hasonlóan a tusfürdő is páratlan módon egészíti ki az EdT-t és fokozza annak illatát. Ébreszd fel az érzéseidet és élvezd az érzékiség érintését a modern férfi számára készített kellemes illatú tusfürdővel.

A felhasználása:
Vidd fel a tusfürdőt megfelelő mennyiségben a nedves bőrre és képezz habot. Mosakodj meg és öblítsd le a felesleges habot.

Összetétel:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Chloride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sodium Xylenesulfonate, Disodium Edta, Bht, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-CyclohexeneCarboxaldehyde, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 14700 (Red 4)

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Hugo Boss BOSS Bottled EdT (No. 6) (100 ml)
1 × Hugo Boss BOSS Bottled dezodor spray (150 ml)
1 × Hugo Boss BOSS Bottled tusfürdő (150 ml)



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Fahéj, Vanília
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 350 ml
Kód:  KPFC1535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10