Oldal frissítése

Hugo Boss 1513134

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hugo Boss 1513134

A Hugo Boss klasszikus karórája első ránézésre is letisztultságot és eleganciát sugároz. Egy kerek számlappal és ezüst szíjjal ízléses kiegészítő minden férfinak hétköznapi vagy akár irodai környezetben. Az ezüstös tok és szíj a bronz számlappal kiegészítve pazar kombinációt nyújt, olyat amelyre jó érzés ránézni. Különösen ajánlott ez az óra, ha egyszerű, elegáns karórát szeretne vásárolni, valamint a pontos időn és dátumon kívül nincs több elvárása.

Legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus, elegáns kialakítás
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Elemes Quartz óra
  • Acél váz és bőrszíj
  • 3 ATM vízállóság - párának és esőnek ellenáll

Minőség és elegancia

Az óra elemmel működtetett mutatókkal rendelkezik. A számlap rendelkezik egy apró nyílással, ami a pontos dátumot mutatja. A karóra vízállósága 3 ATM, ami azt jelenti, hogy ellenáll a csapadéknak és a párának.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8103
Termékszám:  1513134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05