Oldal frissítése

HERMES Terre d´Hermes EdT Set 145 ml

5 1 értékelés
Leárazás -30 %
25 190 Ft 35 890 Ft

HERMES Terre d´Hermes EdT Set 145 ml

A HERMES Terre d'Hermes EdT Set ajándék szett férfiaknak a mindennapokat egy érzelmekkel teli, felejthetetlen élménnyé varázsolja. Erejét sötét földes tónusok adják, ugyanakkor gyengéd, felemelő érzésekkel dolgozikA Hermes Terre d´ Hermes Eau de Toilette egy olyan férfi illata, aki a hétköznapi élteben is képes felfedezni a szépséget és az egyediséget. Ez a szokatlan illatú eau de toilette egyesíti az eget, a földet és a vizet. Úgy is nevezhetnénk, hogy utazás az elemeken keresztül. Ez az egyedi stílus tiszta és játékos, elegáns és meglepetésekkel teli, olyan, mintha egy férfi HERMES Terre d'Hermes EdT-t viselne. Minden pillanatban ellenállhatatlan, érzéki és egyedi.A grapefruit, a narancs, fás tónusok, a zuzmó és a benzoin egyszerű kompozíciója megerősíti, hogy az egyszerűségben rejlik a szépség.

A HERMES Terre d´Hermes EdT Set főbb jellemzői

  • Eau de Toilette HERMES Terre d´Hermés EdT férfiak számára ideális
  • Ellenállhatatlan atmoszférát varázsol viselője köré
  • Fűszeres, fás illat jellemzi
  • A HERMES Terre d´Hermés EdT mindennapokra és különleges alkalmakra egyaránt alkalmas
  • Különösen népszerű a karizmatikus férfiak körében

A földes tónusok kiemelik a természet tiszta szépségét

A HERMES Terre d´Hermés EdT a grapefruit és a narancs lédús jegyeinek illatkompozíciójával nyit. A szívjegyét földes kvarc akkordok alkotják.A HERMES Terre d´Hermés EdT végén pedig fokozatosan felszabaduló földes és fás tónusok jelennek meg, amelyek egész nap veled maradnak. Az illatot a természet natúr szépsége és tiszta hangulata ihlette.

Légy természetes és vonzó mind a hétköznapokon mind az ünnepnapokon

Ha van bátorságod elbűvölni minden nőt, akivel találkozol, akkor a HERMES Terre d'Hermes EdT neked való illat. Fás-fűszeres illatának köszönhetően karizmatikus férfivá tesz a hétköznapokon, de különleges alkalmakkor is.Nagyon természetes, mégis erőteljes vonzerővel ajándékoz meg. Egyeseknél már-már naturalista ösztönöket ébreszthet. 2009 óta élvezi helyét a rivaldafényben.

Fejjegy:
narancs, grapefruit

Szívjegy:
kovakő

Alapjegy:
fás jegyek, benzoin, tölgymoha

A csomag tartalma:
EdT 100 ml
EdT 5 ml
Tusfürdő 40 ml

Összetétel

EdT:
Alkohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Ethylhexyl Salicylate, Bht, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Evernia Prunastri (tölgymoha) kivonat, Geraniol, Citral, Farnesol, Benzil-benzoát.

Zuhanyzselé:
Evernia Prunastri (tölgymoha) kivonat,2 Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Dipropylene Glycol, EdT:3 Ppg-26-Buteth-26, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Peg-7 gliceril-kokoát, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, Phenoxyethanol, Nátrium-lauroil-zab-aminosavak, Evernia Prunastri (tölgymoha) kivonat,8 Chlorphenesin, Zuhanyzselé:5 Evernia Prunastri (tölgymoha) kivonat,6 Evernia Prunastri (tölgymoha) kivonat,4 EdT:4 Glicerin, Disodium Edta, EdT:9 Citric Acid, Zuhanyzselé:9 Zuhanyzselé:3 Nátrium-hidroxid, Ethylhexylglycerin, Ci 19140 (sárga 5), Ci 15985 (sárga 6).



Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 145 ml
Kód:  KPFH1010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3346130417163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10