Oldal frissítése

Helmer LK 702 sárga

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Helmer LK 702 sárga

A Helmer LK 702 gyermekóra több, a szülők számára számos praktikus és felbecsülhetetlen tulajdonságot ötvöz - az idő mérése mellett a gyermek mozgását is ellenőrizhetik, miközben szükség esetén akár telefonként is funkcionál. A készülék GSM / GPRS és GPS műholdas kapcsolat segítségével nyomon követi a gyermeket és GPS helymeghatározást is lehetővé tesz. A Helmer LK 702 ezután elküldi a pontos koordinátákat a mobilalkalmazásnak. Az óra helymeghatározásának pontossága 5 méteres hibahatáron belül van.

Helmer LK 702

A fotoprint funkció lekéri az óra mozgási útját a térképen kiválasztott időszak alapján. A Geofence funkció nagyon praktikus - beállíthatjuk azt a területet, melyen belül az óra szabadon mozoghat, és automatikusan üzenetet küld, ha az óra kívül esik a meghatározott helyen. A Helmer LK 702 karóra rendelkezik egy hátsó érzékelővel, amely figyelmeztető üzenetet küld, amikor az órát eltávolítják a kézről.

A Helmer LK 702 óra praktikus funkciói

  • A Helmer LK 702 óra helymeghatározása 5 m pontossággal
  • Az óra útvonalának térképes ábrázolása
  • Android és iOS alkalmazások
  • Figyelmeztet, ha az órát leveszik
  • Beállítható mozgás tartomány
  • Távoli hallgatás
  • SOS hívás az óráról
  • Hívható
  • Telefonkönyv az órában
  • Intercom - Hangüzenet-felvétel
  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
    Helmer

    Egyszerű működés

    Az óra SIM-kártya foglalata a vízálló burkolat alatt található. A teljes funkcionalitás érdekében ajánlott adatforgalommal rendelkező SIM-kártyát használni. A maximális adathasználat havonta 30 MB. A Helmer LK 702 Android és IOS verzióban is elérhető, már említett mobilalkalmazás segítségével távolról vezérelhető. A parancsok SMS-ben is megadhatóak. USB-kábelen keresztül újratölthető, az akkumulátor készenléti állapotban akár 100 üzemórát is biztosít.

    Helmer LK 702 karóra hívása

    A Helmer LK 702-ben két telefonszámot állíthatunk be, amelyek az órával gyorsan elérhetők. Ezenkívül az óra akár 10 előre beállított telefonhívást is fogadhat, és lehetőséget ad arra, hogy távolról hallja a körülöttük lévő hangokat. A Helmer LK 702 15 másodperces hangüzenet rögzítését vagy SMS fogadását is lehetővé teszi. A Helmer órának köszönhetően tökéletes képet kaphatunk a gyerekek mozgásáról, így nem kell annyit aggódnunk ezekben a nem túl biztonságos időkben.


    Paraméterek

    Kivitel és tartósság

    Tok színe Sárga

    Csatlakozás és érzékelők

    Vezeték nélküli technológiák GPS

    Funkciók

    Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum

    Rendeltetés

    Típus Gyerek
    Kód:  HLM015e1
    Termékszám:  8595568486226

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20