Oldal frissítése

Helmer LK 702 sárga

3,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Helmer LK 702 sárga

A Helmer gyermek óra több praktikus és felbecsülhetetlen funkciót kombinál egyetlen készülékben a szülőknek - nem csak az időt mutatja és méri, hanem egyúttal beméri a gyermeke hollétét, valamint, ha szükséges, telefonként is funkcionál. A készülék GSM / GPRS hálózatok és GPS műholdak jeleit használja, amely lehetővé teszi a gyermek lokalizációját és nyomon követését a GPS pontos helymeghatározásának segítségével. A készülék ezután elküldi a pontos koordinátákat a mobil alkalmazáson keresztül. Az órák pozicionálási pontossága 5 méteres.

Helmer LK 702
 

A Fotoprint funkció megmutatja a gyermek megtett útvonalát a térképen a kiválasztott időszakban. A rendkívül praktikus Geofence segítségével behatárolhatja a helyet, ahol az órának, azaz a gyermekének szabad mozgásteret ad, és ha a gyermeke a kijelölt helyen kívül tartózkodik, az óra automatikusan üzenetet küld Önnek. Ezen túl az órák egy érzékelővel is el vannak látva a hátsó részen, amely figyelmeztető üzenetet küld, ha az lekerül a csuklóról. 

Praktikus funkciók

  • Helymeghatározás 5 méteres pontossággal
  • Útvonal térkép biztosítása
  • Android és IOS alkalmazás
  • Figyelmeztetés küldése ha az órát leveszik
  • Mozgástér meghatározása a gyermeknek
  • Távoli lehallgatás
  • Segélyhívás az óráról
  • Hívások indítása
  • Telefonkönyv lehetősége
  • Intercom - hangüzenet rögzítésére
  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900
Helmer
 

Könnyű kezelhetőség

Az órák SIM-kártyával rendelkeznek a vízálló burkolat alatt. A teljes funkcionalitás érdekében azt javasoljuk, hogy internet előfizetéssel rendelkező SIM kártyát használjanak. A maximális adatforgalom fix 30 MB havonta. Az órákat szabályozhatja a fent említett mobil alkalmazás segítségével, amely Android és IOS rendszerekről elérhető. A parancsokat SMS-ben is elküldheti az órának. Az óra újratöltése USB kábellel működik, az akkumulátor készenléti ideje akár 100 óra is lehet.

Hívás lebonyolítása

Az órába lehetősége van két telefonszámot betáplálni, amelyeket a gyors hívás funkcióhoz használhat a gyermek. Ezen felül az óra akár 10 előre beállított telefonszám hívását is képes fogadni, valamint lehetőséget nyújt a gyermek körüli hangok távoli lehallgatására is. Az óra lehetővé teszi a 15 másodperces hangüzenet rögzítését, vagy annak fogadását SMS-ben. A Helmer órának köszönhetően mindig tudja majd, hol jár éppen a gyermeke, és megmentheti magát a felesleges aggodalmaktól.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok színe Narancssárga

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák GPS

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 98,04 óra (4,08 nap)

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  HLM015e
Termékszám:  8595568486226

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10