Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SCHWARZKOPF TAFT Power, 250ml

4,8 61 értékelés
1 790 Ft

SCHWARZKOPF TAFT Power, 250ml

Extra erős tartás minden helzetben és minden időben az extra erős és független nőknek? A Schwarzkopf Taft Power 250 ml-es megaerős hajlakkot Neked találták ki! A hajlakk csodálatos összetevőinek köszönhetően erősíti a hajat, a koffein serkentő hatása révén. A Taft Power akár 48 órán át tartó rögzítést biztosít anélkül, hogy hajad összeragadna és egészséges ragyogása is megmarad. A Taft Power nem terheli a hajad, 100%-ban táplálja és erősíti a gyökerektől a hejvégekig. A hajlakk védi hajad az erős fénnyel, párával és esővel szemben. A lakkot kb 30cm távolságból, egyenletesen permetezd hajadra. A lakkod közvetlenül a hajtőnél alkalmazva páratlan tartás érhetünk el.

TAFT POWER - Mega formázó erő, erős személyiségeknek:

  • Mega erős tartás egész nap és minden időben
  • Csodálatos, serkentő koffein hatás
  • Nem terheli a hajat és könnyen kimosható
  • 100% erős haj a gyökerektől a hajvégekig

 

A termék jellemzői:

Összetevők:
dimethyl ether, alcohol denat., aqua, octylacrylamite/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, aminomethyl propanol, vinyl caprolactam/vp/dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, parfum, niacinamide, panthenol, limonene, linalool, citronellol, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone.

Hajtípus:
Minden hajtípusra

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa Lakk

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sorozat szerint

Sorozat szerint Taft

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: UV fénnyel szemben, Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Fényesítő, Dúsító, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL063
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015000510790
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15