Oldal frissítése

GUESS Seductive I´m Yours EdT 75 ml

4,7 27 értékelés
9 690 Ft

GUESS Seductive I´m Yours EdT 75 ml

Az amerikai Guess márkát Georges, Armand, Paul és Maurice Marcian marokkói testvérei alapították. A Guess az 1980-as években a mosott farmereiről, valamint a fekete-fehér hirdetéseiről volt híres, amelyeken híres top modellek, színésznők és hírességek szerepeltek. Napjainkban a Guess cipőt, kézitáskát és különféle kiegészítőket is kínál, beleértve a parfümöket is.
A rendkívül sikeres Seductive illat után a Guess következő parfümjét is megalkotta - Seductive I'm Yours. Az illatot csábító, bátor és vonzó nők számára tervezték. Az illat a bazsarózsa és a marakas tónusaival nyit, a szív jegyekben pedig a magnólia, a tiaré virág, a liliom és az orchidea rejtőzik. A parfüm alapja fás-édes, amely vaníliát, pézsmát, fás tónusokat, pacsulit és vetivert tartalmaz.
Fej: maracuja, bazsarózsa
Szív: magnólia, tiaré virág, liliom, orchidea
Alap: vanília, pézsma, pézsma, fás tónusok, vetiver, pacsuli
Térfogat: 75 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFG619b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607340422539
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05