Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GUESS Seductive Homme Blue EdT 100 ml

4,5 80 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
9 290 Ft

GUESS Seductive Homme Blue EdT 100 ml

A Guess Seductive Homme Blue kölnivíz bátorságot, erőt és a kalandvágyat jelenít meg. Legyen hajóskapitány és vívjon meg a viharos tengerrel és a veszélyes hullámokkal! A tengeri tónusokkal színezett frissítő illat elkíséri Önt barangolásaira a nyári tájakon.
Ez a frissítő és nagyon kellemes illat olyan, mint egy nap a habzó tengernél. Egy nap, ami eltűnik a csábos naplemente után. Visszhangzanak benne a citrusfélék fűszeres borssal, kaviárral és kardamonnal. Az illat alapját a homokos tónusok, moha és kasmír fa képezi, egyesítve a tengeri tónusokkal és a muskátli jellegzetes illatával. Kényeztesse magát a tenger színét és illatát mutató kölnivízzel, ami minden nőt elvarázsol!


Összetétel:
Fej: bors, kardamom, citrusfélék, kaviár
Szív: tengeri tónusok, muskátli
Bázis: homokos tónusok, moha, kasmír fa
Tartalom:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Bors
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH243a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607346255179
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20