Oldal frissítése

GUESS Night EdT 100 ml

4,7 27 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
8 190 Ft

GUESS Night EdT 100 ml

Kölnivíz Guess éjszakai friss és élénkítő illat férfiaknak.Ez az illat egy csipetnyi sötét éjszaka tele van bizalommal, szenvedély, lelkesedés, hanem az elegancia és az érzékiség.Az biztos, hogy lesz egy nagy mellett olyan modern ember. Alkalmazása után ez az illat senki maradt észrevétlen. Modern, friss illat párosul nehezebb hangokat folyamatosan világít visszaverődés nightclub New Yorkban. Parfém byl na trh uveden roku 2013 a okamžitě si získal své příznivce.
Édes és keserű szaga grapefruit finoman kevert fűszeres bors és eredeti illat gyanta. Az erős illatú muskátli egészíti vetiver és cédrus illat. Érzéki vanília keveredik a pacsuli és az egész kompozíció illatos pontszám labdanum. Gyönyörűen illeszkedik illat létrehoz egy krém, amely nem hagy nő közömbös. Ez az egyedülálló illat együttes jelenléte az ember, aki visel afrodiziákum, amely kisimítja az utat egy nő álmai. Csomagolja magát egy illat, amely elbűvöli a nők!
Hozzávalók:Fej: grapefruit, bors, gyanta elemiSzív: vetiver, cédrus, gerániumBázis: vanília, labdanum, pacsuli
kötet:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Cédrus, Levendula, Bors
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH383a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607346512609
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20