Oldal frissítése

Guess Guess Gold 75 ml

4,4 3 értékelés
Leárazás -8 %
8 490 Ft 9 190 Ft

Guess Guess Gold 75 ml

Olyan parfümöt keresel, aminek az illata garantáltan felkelti a környezeted érdeklődését? A(z) Guess Guess Gold 75 ml varázslatos illat nők számára. A parfüm fő komponensei a virágos illatok, főleg jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. A parfümöt ellenállhatatlanná teszi az édes, gyümölcsös mellékillat is, pl. a feketeribizli, a sárgabarack és az alma aromájával. Ez a parfüm a hétköznapokon és a forró nyári melegben is kiváló viselet. A(z) Guess Guess Gold 75 ml parfümöt Amerikában gyártják. A(z)

A(z) Guess Guess Gold 75 ml parfüm főbb jellemzői

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) Guess Guess Gold 75 ml másodlagos illatfajtája: gyümölcsös
  • A parfüm származási helye: Amerika
  • Űrtartalma: 75 ml

Egyéb információk a(z) GUESS gyártóról

A Guess 1981-ben jött létre a Marciano testvérek által. A Guess növeli az önbizalmat, illetve azt az érzést kelti benned, hogy mindent megtehetsz, amit csak szeretnél. Biztosan megtalálod a hozzád illő illatot, amelyet nemcsak esti rendezvényeken, hanem hétköznap is viselhetsz. A Guess márka a fiatalság és a luxus szimbólumaként szolgál, ezért szinte azonnal beleszeret mindenki.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFB048
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607341792341
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20