Oldal frissítése

GUESS Girl Belle EdT 100 ml

4,8 29 értékelés
Leárazás -10 %
9 490 Ft 10 590 Ft

GUESS Girl Belle EdT 100 ml

Kölnivíz Guess lány Belle erősebb virágos gyümölcsös illat. Ez az egyedi és megkülönböztető illat megtestesíti az ellenállhatatlan és titokzatos küldetést a nők. Az a játékos csábítás tökéletesen kiegészíti a érzéki illat, ami el van rejtve egy érdekes elegáns palack, amely díszített lila.Ez a szín tökéletesen megragadja az illata ibolya, ami benne van a készítmény. A tökéletes illat vonzza elsősorban a fiatal nők és lányok szerető egyediségét. 
Vad bogyók belecsúszni a pezsgő pezsgő teli buborékok. Virág akkordok közé ibolya, jellegzetes illatot a jázmin és megbabonázó A bazsarózsa. Erős alapot az egyedülálló illat áll szantálfa, érzéki pézsma és a vanília fűszeres. Hangsúlyozzák ezt az illatot, a személyiség és élvezze játékos csábítás!
Hozzávalók:Fej: pezsgő, bogyókSzív: ibolya, jázmin, bazsarózsaBázis: vanília, szantálfa, pézsma
kötet:
100 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Ibolya, Jázmin, Musk (pézsma), Vanília
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH357a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607348879014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05