Oldal frissítése

GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor Neked készült a népszerű GUERLAIN eau de toilette. Az elbűvölő GUERLAIN női eau de toilette megadja a szükséges önbizalmat minden egyes naphoz. A virágos jegyek elvarázsolják a férfiakat, a finom illat a nők kedvence lesz, a friss illat pedig mindenkit magával ragad. A mámorító illat minden lépésnél körülvesz, a romantikus természetűek imádni fogják. A friss, gyümölcsös és lédús illat nyárra hangoló, energikus és vidám természetűeknek ajánlott. Sportolásnál és munkában egyaránt számíthat rá. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó GUERLAIN eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

A népszerű GUERLAIN La Petite Robe Noire Plissée EdT alapvető tulajdonságai

  • A megkapó GUERLAIN eau de Toilette zamatos női tónusokat tartalmaz
  • A fő összetevői a domináns virágos illatjegyek keveréke
  • Felülmúlhatatlan kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös tónusok kombinációja
  • A további illatösszetevőket alkotja a kellemes bergamott és musk (pézsma)
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű GUERLAIN eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Fedezd fel a legmegfelelőbb alkalmat ehhez a megkapó illathoz

A méltán híres GUERLAIN eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű GUERLAIN eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Miközben élvezed a diszkrét illat első leheletét, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos bergamott és musk (pézsma), új kalandra csábít. Származási helye Franciaország. Az itt készített GUERLAIN eau de toilette helyreállítja az önbizalmat és energiát ad. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Kód:  KPFC2570nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20