Oldal frissítése

GUCCI Made to Measure EdT 90 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUCCI Made to Measure EdT 90 ml

Kölnivíz Gucci méretre készített egy csodálatos illat, amelynek célja a modern és kifinomult ember, aki nem elégszik meg kevesebbel. Ez érdekes illat áll számos különböző összetevőket, amelyek együttesen létrehoz egy egyedi és teljesen eredeti illat. A parfüm-ben indult 2013-ban és azonnal nagy sikere volt, különösen a modern és magabiztos férfi. 
Fűszeres illatú, egy csipetnyi keleti hagyva egy tökéletes benyomást, és hosszú akkumulátor-élettartam. Ez illata össze ugyanolyan gonddal, mint a ruha szabott luxus férfi szalon. Mind a hang tökéletesen harmonikus egésszé. Ez a kombináció nagyon bátor, de a szerencse kedvez a bátor -, valamint a szag volt szerencsés választás Gucci. Próbálja ki a különleges illat bátor férfiak!
Hozzávalók:Fej: bergamott, narancsvirág, ánizs, levendulaSzív: szerecsendió, tavirózsa, fahéj, szilva, borókaBázis: labdanum, pacsuli, bőr, ámbra
kötet:
90 ml-es

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Bergamott, Bőr, Levendula, Narancs, Fahéj
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFH393a
Termékszám:  737052717630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15