Oldal frissítése

GUCCI Guilty Pour Homme Parfum 50ml

25 490 Ft

GUCCI Guilty Pour Homme Parfum 50ml

Élvezd minden pillanat szabadságát a GUCCI Guilty Pour Homme férfi parfümmel. Megmutatja az utat, hogy a saját szabályaid szerint élj. Természetes, őrült és intenzív. Illatos, fás illat jellemzi, ámbra jegyekkel. A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum, amely először 2022-ben jelent meg a piacon, felszabadít a körülötted lévő világ elvárásai alól.

A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum főbb jellemzői - 50 ml

  • A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum a szabadság szinonimája minden férfi számára
  • Az aromás fás illat jellemzi, ambrás ámbrás jegyekkel
  • 2022-ben látta meg a napvilágot
  • A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum lehetővé teszi, hogy a saját szabályaid szerint élj

Hagyd, hogy a virágok, a fa és a citrusfélék szokatlan kombinációjával illatozhass

A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum kezdetben finom és könnyed levendula jegyekkel nyit, amelyeket a felemelő citrom és az intenzív boróka illatjegyei kísérnek. Az illat szívét cisztusz akkordok, valamint ámbra és narancsvirág hatja át. Egy csipetnyi fűszeres szerecsendió fűszerezi a parfümöt. Az egész kompozíciót fa, érzéki pézsma és elegáns indonéz pacsuli jegyei teszik teljessé.

A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum a két ember közötti szerelem megtestesítője

Engedd, hogy magával ragadjon két ember története, akik szabad, különc módon, a külvilágtól függetlenül mutatják ki szenvedélyüket. A GUCCI Guilty Pour Homme Parfum férfiaknak intenzív illatkompozíciójával járul hozzá ehhez. Az üveg jól ismert formáját fémhatás különbözteti meg, így már messziről is felismerhető. Az illat karakterét a fényes antracitfekete szín teszi teljessé.

Fejjegy:
lavandin

Szívjegy:
citrusfélék

Alapjegy:
patchouli

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Parfüm (P)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFG1024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616301794615

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20