Oldal frissítése

GUCCI Guilty Men EdT Set 165ml

31 390 Ft

GUCCI Guilty Men EdT Set 165ml

A felejthetetlen férfiak számára készítettük el a GUCCI Guilty Men EdT szettet, amely minden férfiban felébreszti az alfahímeket, akkor, amikor csak szeretné. Ezt az illatot azok a férfiak szeretik, akik tudják, mit akarnak, és ami a legfontosabb, mindig megkapják azt. Érzékeik előre hajtják őket, és úgy tudják élvezni a napot, mintha az lenne az utolsó. GUCCI Guilty Men EdT- t aromás és fás illat jellemzi, amely a mindennapokban is viselhető.

A GUCCI Guilty Men EdT szett legfontosabb jellemzői

  • A GUCCI Guilty Men EdT szett férfiaknak készült
  • Aromás és fás illatú
  • Minden napos viseletre alkalmas egész évben
  • GUCCI Guilty Men EdT, aminek egy nő sem tud ellenállni
  • A mai ember szabad szellemének provokatív illatát hordozza

Csábítsd el a nőket, amikor csak a kedved tartja!

A GUCCI Guilty Men EdT illat elején a citrom tökéletes frissessége és a levendula felejthetetlen illata fog elvarázsolni. Az afrikai narancsvirág áthatja a szívillatot,és érződik rajta a férfias érzékiség. Az illat általános hatását a jellegzetes pacsuli, valamint a magával ragadó cédrusfa és a finoman édes vanília fokozza. A GUCCI Guilty Men EdT a nők elcsábításának rejtett fegyvere lesz.

A csomag tartalma:GUCCI Guilty Men EdT 90 ml
Dezodor 75 ml

Fejjegy:citrom, levendula

Szívjegy:narancsvirág

Alapjegy:boróka, pacsuli, vanília

Összetétel

Alkohol, Water, Illat, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Kapril-kaprikus glicerid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Citronellol, Ci 60725/Violet 2, Ci 14700/Vörös 4, Ci 19140/Sárga 5, Ci 42090/Kék 1. 


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Bors, Rózsa, Szantálfa
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 165 ml
Kód:  KPFG1004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616304104367

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15