Oldal frissítése

GUCCI Guilty Black Pour Homme EdT

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GUCCI Guilty Black Pour Homme EdT

A Gucci Guilty Black Pour Homme Eau De Toilette egy gyönyörű illat a Guilty provokatív addiktív illatai közül. Az egyedülálló férfias illat egy titokzatos hatású üvegben található, amely egyenesen arra csábít, hogy felfedez a tartalmat. Elmeséli egy férfi és egy nő találkozásának történetét, akik ösztönösen vonzzák egymást.
A remek férfi illat kellemes, zöld tónusokat kelti fel a figyelmet, amelyet zöld korianderrel fűszereztek. A Neroli, a narancsvirágok könnyű illatával, tölgyfazuzmóval és pacsulival keveredik. A finom levendula érzéki illata beborítja az egész kompozíciót, és felmelegíti egyedülálló, meleg, illatos jegyeivel.
A férfias illat főként pozitívan hangolt férfiaknak alkalmas, akik tele vannak energiával és nem állnak ellen a szerelemnek. A provokatív illat és a férfi test illatának összefonódásával varázslatos szerelmi bájital keletkezik, amely elcsábítja a nőket. Borítsd be magadata a Guilty Black Pour Homme illatával, és a szerelemben nem kell sokáig várnod a sikerre!
Összetétel:
Szívjegy: Zöld tónusok, neroli, narancsvirágok
Alapjegy: Tölgyfazuzmó, pacsuli
Fejjegy: Levendula, zöld koriander
Térfogat:
90 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Levendula, Narancs
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFH315nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05