Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GRoN BIO Liquid Concealer Light Wheat 3,5 gramm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRoN BIO Liquid Concealer Light Wheat 3,5 gramm

A GRoN a COSMOS Organic által hitelesített természetes kozmetikumok márkaneve, amely vegán termékek széles választékával büszkélkedik. Az egyedi formulák bármely bőrtípusra megoldást nyújtanak. A GRoN BIO Liquid Concealer nem csupán a sötét karikák eltűntetésében segít egy nehéz éjszaka után, de a bőrhibákkal is megbirkózik. Megbízhatóan elfedi a pattanásokat, az egyenetlenségeket és a bőrpírt, továbbá egységesíti a bőr tónusát. A GRoN korrektor krémes textúrája, amely az Aloe vera levének és tápláló jojobaolaj tartalmának eredménye, megkönnyíti a korrektor alkalmazását és beszívódását a bőrbe. Használatával a bőr friss és természetes megjelenést kap.

A GRoN BIO Liquid Concealer Light Wheat 3,5 g-os korrektor legfontosabb jellemzői

  • BIO Liquid Concealer korrektor Light Wheat árnyalatban
  • Elfedi a szem körüli sötét karikákat
  • Elfedi a pattanásokat, az egyenetlenségeket és a bőrpírt, továbbá egységesíti a bőr tónusát
  • Aloe vera levet és jojobaolajat tartalmaz a krémes állag érdekében
  • A GRoN korrektor friss és természetes megjelenést kölcsönöz a bőr számára
  • Vegán termék

Használat:
Vidd fel a korrektort az elfedni kívánt területekre, és óvatosan oszlasd el a bőrödön ecsettel.

Összetétel:
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, SILICA, GLYCERYL STEARATE, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, CETEARYL ALCOHOL, AQUA (WATER), GLYCERYL CAPRYLATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PARFUM (FRAGRANCE)**, ACACIA SENEGAL GUM, TOCOPHEROL, LECITHIN, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, P-ANISIC ACID, SODIUM ANISATE, XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

* bio tanúsítvánnyal rendelkezik
** természetes illat
*** természetes alapanyagokból készült


Kód:  DEKO3806
Termékszám:  4260631130750

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20