Oldal frissítése

GRoN BIO Liquid Concealer Beige Oat 3,5 gramm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GRoN BIO Liquid Concealer Beige Oat 3,5 gramm

A GRoN a COSMOS Organic által hitelesített természetes kozmetikumok márkaneve, vegán termékek széles választékával. Az egyedi formulákat minden bőrtípusra használhatod. A GRoN BIO Liquid Concealer nemcsak segít a sötét körök eltűntetésében egy nehéz éjszaka után, hanem a bőrhibákkal is megbirkózik. Megbízhatóan elfedi a pattanásokat, az egyenetlenségeket és a bőrpírt, és egységesíti a bőr tónusát. A GRoN korrektor krémes textúrája, amely az Aloe vera lé és a tápláló jojobaolaj összetételének eredménye, megkönnyíti a korrektor alkalmazását és beszívódását a bőrbe. Használatával a bőr friss és természetes megjelenést kap.

A GRoN BIO Liquid Concealer Beige Oat 3,5 g-os korrektor legfontosabb jellemzői

  • BIO Liquid Concealer korrektor bézs árnyalatban
  • Elfedi a szem körüli sötét karikákat
  • Elfedi a pattanásokat, az egyenetlenségeket és a bőrpírt, és egységesíti a bőr tónusát
  • Aloe vera levet és jojoba-olajat tartalmaz a krémes állag érdekében
  • A GRoN korrektor friss és természetes megjelenést kölcsönöz a bőrnek
  • Vegán termék

Használat:
Vigye fel a korrektort a lefedni kívánt területekre, és óvatosan oszlasd el a bőrödön ecsettel.

Összetétel:
ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ*, GLICERIN, OCTILDODECANOL, POLYGLICERIL-10 SZTEARÁT, SILICA, GLICERIL SZTEARÁT, POLYGLICERIL-10 MIRISZTÁT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ*, CETEARYL ALKOHOL, AQUA (VÍZ), GLICERIL KAPRILÁT, MAGNESIUM ALUMINUM SZILIKÁT, PARFUM (ILLAT)**, ACACIA SENEGAL GUM, TOKOFEROL, LECITIN, NÁTRIUM SZTEAROIL LAKTILÁT, P-ANISIC SAV, NÁTRIUM-ANIZÁT, XANTÁNGUMI, NÁTRIUM LEVULINATE, ASZKORBIL PALMITÁT, CITROMSAV, CI 77491 (VASOXIDOK), CI 77492 (VASOXIDOK), CI 77499 (VASOXIDOK), CI 77891 (TITÁNIUM DIOXID).

* bio tanúsítvánnyal rendelkezik
** természetes illat
*** természetes alapanyagokból készült


Kód:  DEKO3805
Termékszám:  4260631130767

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05