Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COLLISTAR High Precision Volume Curl Definition 11 ml Extra Black

4,7 40 értékelés
6 590 Ft

COLLISTAR High Precision Volume Curl Definition 11 ml Extra Black

A Collistar High Precision Volume Curl Definition szempillaspirál szemeid természetes szépségének hangsúlyozását szolgáló kozmetikai termék. Ez az egyedülálló szempillaspirál tökéletesen göndöríti és dúsítja pilláidat, melytől azok láthatóan hosszabnak és hibátlanul íveltnek hatnak. Kellemes textúrája miatt könnyen és szépen felvihető és gyorsan szárad. Ez a spiral szemeidet igézővé varázsolja!

Az új generációs, elegáns csomagolásban kapható exkluzív fekete szempillaspirál használatakor azonnal dúsabbá teszi pilláidat anélkül, hogy elnehezítené azokat. A tökéletes alakú kefe spiral megkönnyíti a használatot, hosszú és fényes szempillákat varázsol. Megjelenésed egyedülálló és vonzó lesz, lenyűgözöd a férfiakat. Játékos csábítás a szemeiddel, remekül szórakozol majd! Magad is meglepődsz, hogy a szempillaspirállal micsoda eleganciát sugárzol. Kényeztesd magad ezzel a tökéletes szempillaspirállal, és legyen ragyogó tekinteted!

Színárnyalat:
Extra Black
Szempillatípus:
Minden típusú szempillához ajánlott.
 

Alkalmazás:
Gyengéd mozdulatokkal vidd fel szempilláidra a tövektől kifelé haladva.
Kiszerelés:
11 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Kefe

Alak Vastag

Űrtartalom

Űrtartalom 11 ml

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0423
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8015150159517

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10