Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP

Olyan parfümöt szeretnél, amiért mások irigyelni fognak? A(z) GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP rendkívüli illat nőknek. A parfüm fő összetevői a keleti illatok, amelyekben a különleges és intenzív jegyek dominálnak. A parfüm tökéletességéhez elengedhetetlen a virágos mellékillat is, melyben a narancsvirág, a gyöngyvirág vagy a jázmin könnyed aromája érződik. Ez a parfüm főleg ünnepélyesebb alkalmakon ideális viselet, de a téli időszakban is kiváló. A(z) GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP parfümöt Olaszországban gyártják.

A(z) GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP parfüm főbb paraméterei

  • Nők számára ajánlott parfüm
  • Elsődleges illatfajta: keleti
  • A(z) GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP másodlagos illatfajtája: virágos
  • Származási helye: Olaszország

Egyéb információk a(z) GIORGIO ARMANI márkáról

Az Armani márkanév 1975-ben jött létre az egyik legsikeresebb olasz divattervezőnek, Giorgio Armaninak köszönhetően. Az Armani illat extravagáns és tökéletes minőségéről ismert. Már az első pillanattól kezdve elvarázsol. Ez a márka nem csupán parfümöket gyárt, hanem kozmetikumokkal és luxus ruházattal is foglalkozik.

Kód:  KPFC1488nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15