Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIORGIO ARMANI Si Miniatures Deluxe EdP Set 28 ml

A GIORGIO ARMANI Sí illatában az olasz stílust és karizmát fogod megtalálni. A fekete ribizli és a frézia esszenciáit ötvözi. A GIORGIO ARMANI Sí igent mond a szabadságra, az álmokra, a szerelemre és az egész életre. Ebben a GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set ajándékcsomagban 3 eau de parfum és 1 eau de toilette illatot találsz a GIORGIO ARMANI Sí kollekcióból.

A GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set női ajándékcsomag főbb jellemzői

  • GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set nőknek készült
  • Három eau de parfum és egy eau de toilette található benne
  • Fedezd fel az olasz vonzerőt
  • A GIORGIO ARMANI Sí Miniatures Deluxe EdP Set illatai esti és egész napos viseletre alkalmasak
  • Az illatok különösen népszerűek a modern és elegáns nők körében
  • Időtlenséggel és kifinomult ízzel büszkélkedhetnek

A GIORGIO ARMANI Sí

Mond igent, mondd, hogy "Sí" a Giorgio Armani női illatára, az olasz báj tökéletes megtestesítőjére. Éld az életet a legteljesebben, és légy káprázatos szépség éjjel és nappal a Giorgio Armani Sí illatával. A GIORGIO ARMANI Sí női eau de toilette azonnal a fekete ribizli jegyeibe burkolja viselőjét. Az illat szívén rózsákon és fréziákon hajózhatsz át. A GIORGIO ARMANI Sí illat alapjában az ambroxán, a pacsuli és a meleg vanília fás illatjegyei jelennek meg. Ébreszd fel érzékeidet a GIORGIO ARMANI kifinomult illatával, és ne félj a legteljesebben élni az életed. A GIORGIO ARMANI Sí Eau de Parfum női parfümöt gyümölcsös-virágos illat jellemzi. Különösen az elegáns nőkön tündököl. Jellegzetes, mégis finom és gyengéd, mint minden nő. A GIORGIO ARMANI Sí minden alkalomra kiváló választás. Mindennapi viseletre és ünnepi partikra egyaránt.

Fejillat:
Fekete ribizli levelei

Szívillat:
Frézia, rózsa

Alapillat:
Ambroxán, fás jegyek, pacsuli, vanília

A GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

A GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP egy egyedülálló, nők számára kifejlesztett illat. Az eau de parfum elsődleges összetevője a chypre, amely erős mohás-fás jegyekkel rendelkezik.  Az eau de parfum egy virágos másodlagos illattal gazdagodik, így jázmin, fekete ribizli, narancsvirág és hasonlók aromájával jellemezhető. Ez az eau de parfum különösen alkalmas ünnepi eseményekrevagy a hideg téli időszakban. A GIORGIO ARMANI Si Fiori EdP egy eredeti parfüm Olaszországból.

Fejillat:
Bergamott, mandarin

Szívillat:
Neroli, szárrózsa

Alapillat:
Borostyán, pacsuli

A GIORGIO ARMANI Sí Passione

Mondj igent az életre. A GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP női parfüm segít bátor döntéseket hozni. Intenzív illatával minden magabiztos nőt támogatni fog. A GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP nem ismer kompromisszumot. Fekete ribizli nektárral és pezsgő körtével indít. A női erő és érzékenység közötti kontrasztot a meleg vanília, a finom rózsavirágok, a jázmin és a szokatlan heliotróp kifinomult kombinációja fejezi ki. A meleg cédrusfa illata áthatja a szívet a fás orcanox illatával együtt, ami a GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP  karakterét és érettségét adja.

Fejillat:
Rózsabors, fekete ribizli, körte

Szívillat:
Jázmin, rózsa, csipkebogyó

Alapillat:
Cédrus, vanília

A készlet tartalma:  
GIORGIO ARMANI Sí EDT, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí EDP, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP, 7 ml 
GIORGIO ARMANI Sí Passione, 7 ml

Összetétel

GIORGIO ARMANI Sí


ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 15510 / ORANGE 4. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


GIORGIO ARMANI Sí Fiori EDP

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, CI 17200 / RED 33, CI 14700 / PIROS 4

GIORGIO ARMANI Sí Passione

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LIMONENE, BENZIL-SZALICILÁT, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN (F. I. L. B214499/1). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.




Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 28 ml
Kód:  KPFC3731
Termékszám:  3660732562114
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15