Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Sí EdP Set 140 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIORGIO ARMANI Sí EdP Set 140 ml

Az, hogy az olasz nők meghatározzák a trendeket, közismert tény. Ugyanez a helyzet a parfümökkel. A kifinomultság és az olasz csillogás megtalálható a GIORGIO ARMANI Sí EdP szettben, amely parfümöt, annak miniatűr változatát és egy testápolót tartalmaz. A fejillatot a vanília édes jegyei alkotják friss ribizlivel és bergamottal kiegészítve. A szívet a rózsa, a frézia és a pacsuli aromái határozzák meg. A parfüm pézsmával és orcanoxszal zárul. A GIORGIO ARMANI Sí EdP egyesíti az olasz stílust és a karizmát. 

A GIORGIO ARMANI Sí EdP Set legfontosabb jellemzői

  • GIORGIO ARMANI Sí EdP illat gyümölcsös, virágos és chypre jelleggel.
  • Stílusos és modern nőknek ajánljuk. 
  • A GIORGIO ARMANI Sí EdP szettben egy parfümöt, annak miniatűrjét és egy testápolót találsz.
  • A parfüm ötvözi a stílust, a karizmát és az eleganciát.
  • A testápoló luxus hidratálással teli ápolást biztosít bőrödnek

Stílusos testápoló

A szettben egy testápoló is található, amelynek illata megegyezik a GIORGIO ARMANI Sí EdP parfüm illatával. Ez a luxus krém kényezteti, hidratálja és tökéletesen puhává és simává teszi a bőrt. Ráadásul gyönyörűen illatosítja is a fekete ribizli, a frézia, a rózsa, a vanília és a pacsuli illatokkal. A testápoló és a GIORGIO ARMANI Sí EdP parfüm tökéletesen kiegészítik egymást. 

A készlet a következőket tartalmazza:
Parfüm GIORGIO ARMANI Sí EdP 50 ml
Parfüm, miniatűr GIORGIO ARMANI Sí EdP 15 ml
Testápoló GIORGIO ARMANI Sí EdP 75 ml


Összetétel

Parfüm: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 15510 / NARANCSSÁRGA 4.


Testápoló: AQUA / WATER, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, GLICERIN, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA / MIKROKRISTÁLYOS VIASZ, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, PARAFFIN, KAPRILIL-GLIKOL, BENZIL-SZALICILÁT, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, EUGENOL (F. I. L. B162508/2)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 140 ml
Kód:  KPFC3749
Termékszám:  3614273375658
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15