Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Sí 100 ml

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GIORGIO ARMANI Sí 100 ml

A Giorgio Armani Network parfüm ajándék szett tartalmaz egy 100 ml-es EDP-t és egy testápolót. Ez a gyönyörű készlet kitűnő ajándék lehet a virágillatot kedvelő hölgyek számára. A testápoló puhává varázsolja a bőrt és csodálatos illatot kölcsönöz neki. Ha ezzel a szettel szeretnél valakit meglepni, garantáltan tetszeni fog neki!
 

EDP \u200b\u200bGiorgio Armani Si (100 ml)


A parfüm csodálatos és eredeti illatok egyvelege egy fekete kupakos csinos rózsaszín üvegben. Elegáns, érzéki és csodálatosan intenzív. A ciprusos-gyümölcsös illata hosszú ideig megmarad, és elvarázsolja érzékeid. A parfüm illatában érződnek a virágok és a fa illata is. Érzéki vanília, ribizlilevél, valamint májusi rózsa kombinációja, lágy pacsuli, pézsma és természetes fa elegyével.

A Giorgio Armani parfüm egy elegáns, romantikus és finom illat azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék önmagukat adni. Az a hölgy, aki ezt az illatot viseli szabad és képes kifejezni önmagát. Ez az illat békés női hatalmat és a valódi bátorságot jelképez, amellyel könnyű a figyelem középpontjába kerülni. Az illat 2013-ban jelent meg. Élvezd a virágos fás illatot és a férfiak ámulatát!
Hozzávalók:
Fej: Feketeribizli, vanília, jázmin
egy csepp pacsuli, frézia, májusi rózsa, bergamott
Bázis: pézsma, természetes fa
 

Giorgio Armani testápoló (75 ml)


Kifinomult kozmetikai termék, amely csodálatos illatot ad a bőrnek. Aromája ugyanolyan összetételű, mint a Sí parfümé. Ebben az elegáns virágos illatban egy csepp vanília és természetes fa illat is van. A termék puhává varázsolja a bőrt, megőrzi a bőr nedvesség tartalmát és biztosítja természetes rugalmasságát. Hosszú távon bőröd bársonyosan puha lesz tőle és egyedi illatot áraszt majd. A testápoló könnyed összetevőinek köszönhetően gyorsan felszívódik. Kényeztesd magad egy csodálatos pihentető élménnyel, amelyet folyton meg akarsz majd ismételni!
Alkalmazás:
Vigyél fel egy kicsit az egész testedre és gyendégen masszírozd be. Ideális fürdés után a tiszta bőrön alkalmazni.
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 175 ml
Kód:  KPFH371p
Termékszám:  3660732033157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20