Oldal frissítése

Giorgio Armani Mania EdP 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Giorgio Armani Mania EdP 50 ml

A Giorgio Armani Mania illatosított víz friss virágos illatú, a Kelet árnyalatával. Igényes nők számára tervezték, akik az egyedi árnyalatokkal bíró bonyolultabb illatokat ismerik el. A virágos fás aroma rózsaborssal fűszerezett és a pikáns pézsma illata gazdagítja. A parfümvíz kellemes illatkompozíciója megbízhatóan végigkíséri Önt az egész napon, és az esti bulizáshoz vagy ünnepi alkalmakra is nagyszerű. Tapasztalja meg a csábító aromát, melyet a virágok érzéki tónusai itatnak át!

Illatösszetétel

  • Fej: babér, zöld mandarin, rózsabors
  • Szív: bazsarózsa, magnólia, írisz, gyöngyvirág
  • Test: szantálfa, cédrus, pézsma, borostyán

Elbájoló illat különleges nőknek

A Giorgio Armani Mania parfümvíz virágos tónusainak egész sora kellemesen irritálja az érzékeket, mégis elegáns és nagyon kiegyensúlyozott benyomást kelt. A tökéletesen hangolt akkordok csábító fátyolba foglalják a nőket, és meghagyják őket magabiztosaknak, erőseknek és merészeknek. Ezzel az illattal képesek keményen dolgozni, ugyanakkor nem laza flörtölésbe tudnak kezdeni az álmodott férfival. A Giorgio Armani Mania parfümvíz a legtisztább formában mutatja be a nők szépségét és érzékiségét!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Cédrus, Bors
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFA916
Termékszám:  3360372089872
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05