Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Eau De Nuit EdT 100 ml

5 1 értékelés
38 790 Ft

GIORGIO ARMANI Eau De Nuit EdT 100 ml

A Giorgio Armani Eau de Nuit kifinomult, elegáns illata az igazi férfiak számára készült. Ez az eredeti, fűszeres illat egy modern és energikus emberre jellemző, aki nem fél a gyönyörű nők figyelmének középpontjában lenni.
A luxusparfüm arca a brit hegedűművész, Charlie Siem és az olasz fotós, Francesco Carrozzini volt. Ötvözi a rózsaborsot és a bergamottot, valamint az érzéki szerecsendiót és kardamomot. A hosszan tartó alapillatot cédrus, borostyán és tonkabab képezi.
Az Eau de Nuit parfüm nem csupán egy illat, hanem egyedülálló stílus, és az elegáns illat és viselője karizmájának tökéletes harmóniája. Engedd meg magadnak a fényűző, feltűnő, mégis mégis egyedülálló Armani illat kényeztetését!
Összetétel:
Fejillat: bergamott, rózsaszín paprika
Szívillat: szerecsendió, vaníliavirág, kardamom, írisz
Alapillat: cédrus, borostyán, tonkabab
Kiszerelés:
100ml
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFG940
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605521695178
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20