Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP Set 140 ml

56 890 Ft

GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP Set 140 ml

GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP
Giorgio Armani

A GIORGIO ARMANI Armani Code Le Parfum egy elegáns és intenzív illat, amely az Armani Code termékcsalád kifinomultságát és rejtélyét képviseli. Mély és érzéki tónusairól ismert illatok, bájos és fényűző atmoszférát teremtenek. Ezek az illatok gyakran tartalmaznak olyan gazdag összetevőket, mint a bergamott, a cédrusfa és a tonkabab, amelyek kiemelik a meleg és hívogató karaktert. Az Armani Code Le Parfum EdP-t hosszan tartó illatintenzitásáért és tartósságot keltő képességéért méltatják.
Alapvető információk
Az illat típusa: Aromás, fás
Rendeltetése: Férfiaknak
Illatanyag összetevők: Bergamot, írisz, zsálya, cédrusfa, tonkabab

A GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP parfüm összetétele

fej

FEJILLAT

bergamott
szív

SZÍVILLAT

írisz, zsálya
Test

ALAPILLAT

cédrusfa, tonkabab

Légy férfias és érzékeny a GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP-vel!

A GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP egy férfi illat, amely a férfiasságot az érzékenységgel ötvözi, hogy megtestesítse a modern férfi sokszínűségét. Ezt az aromás fás illatot 2022-ben dobták piacra, és újratölthető üvegben kerül forgalomba. Az illat ihletői a kortárs férfiak, akik nyíltan fejezik ki érzelmeiket és hitelesen mutatják meg férfiasságukat. Frissséget, aromás árnyalatokat és meleg fás jegyeket tartalmaz, elegáns és érzéki illatot hozva létre a modern férfi számára.

GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP

A GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP parfüm legfontosabb jellemzői

  • A GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP ideális férfiak számára
  • Az illatot Calabria aromás illata jellemzi
  • Aromás és fás illat
  • A GIORGIO ARMANI Code Parfum EdP alkalmas a mindennapokra és ünnepi alkalmakra
  • Népszerű a modern, elegáns férfiak körében
  • A csomag tartalma: EdP 125 ml, Le Parfum 15 ml

Giorgio Armani calabriai gyökerei

A GIORGIO ARMANI Code EdP egy összetett, férfias illat, amely több rétegre épülő lenyűgöző aromával örvendeztet meg. Kezdetben az olaszországi Calabriából származó bergamott élénk citrusos jegyei érezhetőek. Speciális molekuláris desztillációval nyerik, amely határozott és hosszan tartó frissességet biztosít. Fokozatosan hozzáadódik a zsálya és a marokkói írisz a gyantás felhangjaival, amely érdekes, aromás harmóniát teremt. Utolsó akkordként a tonkabab jelenik meg, amely az eredeti 2004-es illatra utal, és annak édes, enyhén fűszeres esszenciáját hozza a kompozícióba. Ezt a gazdagságot tovább hangsúlyozza az amerikai Virginia cédrus, amely fás és földes elemmel egészíti ki a parfümöt, mélységet és erőt adva az illatnak.

Giorgio Armani védi erdeinket

A 2022-es GIORGIO ARMANI Code EdP olyan palackban kerül forgalomba, amely egyértelműen megkülönbözteti az Armani Code termékcsalád többi illatától. Az üveg innovatív kialakítása az elegáns vonalakat ötvözi az újratöltési lehetőség funkcionalitásával, ami egy komoly lépés a fenntartható fejlődés felé. A bolygó védelme kulcsfontosságú volt ennek az erőteljes és érzéki illatnak a megalkotásában. Ezért a természetes összetevőket fenntartható forrásból választják ki, az ökológiai lábnyom minimalizálása érdekében. Ezen túlmenően az illatkészítés folyamata egy erdővédelmet támogató programhoz kapcsolódik, ami Armani elkötelezettségét mutatja a fenntartható és felelősségteljes megközelítés iránt az illatszeriparban.
Giorgio Armani

Ha kedveled az olasz stílust és a luxusmárkákat, a GIORGIO ARMANI a megfelelő választás a számodra. A GIORGIO ARMANI márka a luxuskozmetikumokkal, ikonikus parfümökkel, divatcikkekkel és kiegészítőkkel, gyönyörű ékszerekkel és órákkal érdemelte ki első osztályú minősítését. A GIORGIO ARMANI márka 1975 óta írja történetét, amikor az azonos nevű divattervező megalapította. GIORGIO ARMANI minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezője. Kollekcióját az időtlenség és ízlésesség hatja át. Minden terméke mindig világsikert arat. A divat ellenállhatatlan illatokat és parfümös kozmetikumokat kíván, amelyeket férfiak és nők számára egyaránt terveznek. Tapasztald meg Te is az eleganciát, egyediséget és magabiztosságot a GIORGIO ARMANI termékekkel!

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRAL, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL ALCOHOL (F. I. L. Z70011449/1).


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 140 ml
Kód:  KSDS2224
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274109856
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20