Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Code EdT Set 140 ml

4,0 2 értékelés

GIORGIO ARMANI Code EdT Set 140 ml

A GIORGIO ARMANI Code EdT Set ajándékszett tartalmaz egy 50 ml-es EdT illatot, egy 75 ml-es tusfürdőt és egy 15 ml-es EdT-t. Ez az egyedülálló készlet olyan csodálatos illatú kozmetikumokat kínál, amely számos férfi tetszését elnyeri. Ajándékozd ezt az igazán stílusos kialakítású készletet a férfiaknak, hogy igazi örömet okozhass.

A GIORGIO ARMANI Code EdT ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A GIORGIO ARMANI férfi kozmetikumok minden nő érzékeit meghódítják
  • A készlet 2 EdT-t és egy tusfürdőt tartalmaz
  • A kellemes, virágos jegyek és gyümölcsös akkordok egyvelegét nem lehet figyelmen kívül hagyni
  • ARMANI Code kozmetikumok elegáns dobozban

GIORGIO ARMANI CODE EdT (50ml)

A Giorgio Armani Code EdT illata egy csodálatos orientális illat a férfiaknak. Az illat elegáns és karcsú, henger alakú fekete színű üvegben érkezik. A gyártó nem szenvedett hiányt az ötletekben amikor megalkotta a parfüm üvegét, amelyet az Armani szmoking szatén betétei biztosítottak. Ez a kellemes, férfias illat remek választás a stílusos és modern férfiak számára, akik kombinálják az eleganciát és a divattrendeket. A cédrusfa illatjegye finoman keveredik az édes mandarin és a meleg ánizs játékos illatjegyeivel. A romantikus rózsa illata az olívavirággal egyesül, az illat tartós alapjában pedig a fűszeres pézsma a tonka mag és a különleges gaiske fa találkoznak. Stílusos, üde és gyengéden fűszeres, így jellemezhető leginkább a Giorgio Armani Code illata. Burkolózz ebbe az igazán férfias illatfelhőbe és nyűgözd le a hölgyeket!

Fej: cédrusfa, mandarin, ánizs
Szív: rózsa, olíva virág
Test: pézsma, tonka mag, gaiske fa

Összetétel:
Alcohol, aqua / water, parfum / fragrance, bht, linalool, geraniol, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, citral, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

GIORGIO ARMANI EdT (15 ml)

A csábító férfi illat egy praktikus 15 ml-es üvegcsében érkezik, amelyet könnyedén magaddal vihetsz a zsebedben vagy a táskádban, így mindig kéznél lesz.

Összetétel:
Alcohol, aqua / water, parfum / fragrance, bht, linalool, geraniol, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, citral, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

GIORGIO ARMANI Code tusfürdő (75 ml)

A stílusos, orientális-fás férfi tusfürdő biztosan mindenkit lenyűgöz. Az illat nyitánya a bergamott és a citrom kombinációja, az illat szívében az ánizs és az olívavirág dominál. Az alapjegyeket a bőr és a dohány alkotja.

Alkalmazás:
Használd minden zuhanyozás és fürdés alkalmával. Kend el az egész testeden, hagyd habozni, majd alaposan öblítsd le vízzel.

Összetétel:
Water, Paraffinum Liquidum, Antistatic Glycerin, Moisturizer, Ethylhexyl Palmitate, Fragrance, Synthetic ester, Emollient, Surfactant, Glyceryl Stearate, Emulsifier, Stearyl Alcohol, Cera microcristallina, Paraffin, Linalool, Geraniol, Carbomer, Alpha-isomethyl ionone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Disodium EDTA.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Kód:  KPFC1506
Termékszám:  3614272299238
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10